Home » Boer zoekt Vrouw

Boer zoekt Vrouw 2017

cb9a3eba467e4e7587c248a04f94d677.jpg

Het ongelooflijke succes van Boer zoekt Vrouw gaat ook in 2017 weer door. Dan start namelijk voor de tweede maal Boer zoekt Vrouw Internationaal, waarbij Nederlandse boeren in het buitenland de zoektocht starten naar Nederlandse vrouwen. Naar verwachting zullen weer iedere week miljoenen mensen hun televisie afstemmen op Boer zoekt Vrouw. Kom alles te weten over Boer zoekt Vrouw 2017 zoals wanneer het programma wordt uitgezonden en op welke zender, wie Boer zoekt Vrouw presenteert en het laatste nieuws.

Boer zoekt vrouw

Het leven op de boerderij betekent hard werken en daarom schiet het vinden van een vrouw of man er wel eens bij in. Tijdens Boer zoekt Vrouw krijgen boeren en boerinnen de kans om de liefde van hun leven te vinden. Deelnemende boeren kunnen zichzelf voorstellen aan Nederland waarna geïnteresseerde vrouwen of mannen een reactie kunnen sturen. De boer(in) kiest vervolgens de leukste kandidaten uit om beter te leren kennen. Door de weken heen volgt de kijker deze zoektocht naar de ideale partner, waarbij regelmatig kandidaten afvallen. Uiteindelijk zal de boer of boerin de keuze moeten maken uit twee gegadigden. Gaat het lukken om ‘de Ware’ te vinden en voor wie wordt er gekozen?

Uitzendingen 2017

Het programma Boer zoekt Vrouw wordt uitgezonden door KRO-NCRV op NPO 1. In 2017 is het wederom tijd voor een Boer zoekt Vrouw Internationaal. Hierbij gaat het dan om Nederlandse boeren die werkzaam zijn in het buitenland. Nederlandse mannen en vrouwen krijgen de kans om deze boeren beter te leren kennen op vaak prachtige buitenlandse locaties. De exacte startdatum van de uitzendingen van Boer zoekt Vrouw 2017 is ondertussen bekend gemaakt: zondag 12 februari 2017 wordt de eerste aflevering uitgezonden. De uitzendingen worden op zondagavond geprogrammeerd en uitgezonden door KRO-NCRV (NPO 1).

Presentatie

Zoals gewoonlijk zal Yvon Jaspers de presentatie van Boer zoekt Vrouw voor haar rekening nemen.

Aanmelden

Het leuke aan Boer zoekt Vrouw is dat iedereen in principe een kans maakt om eraan mee te doen. Is het niet als boer, dan is het wel als potentiële partner (man of vrouw). Er doen namelijk ook regelmatig boerinnen mee aan BZV. Als boer of boerin is het mogelijk om je aan te melden via de website van Boer zoekt Vrouw.

Succesvol

Het programma Boer zoekt Vrouw is een enorme televisiehit. Vele miljoenen kijkers volgen de uitzendingen op de voet. Het format is afkomstig uit Engeland en heet daar Farmer wants a Wife. Inmiddels wordt het format van Boer zoekt Vrouw uitgezonden in landen over de hele wereld. In Nederland is er zelfs een heus Boer zoekt Vrouw tijdschrift dat vier keer wordt uitgebracht gedurende de uitzendingen van het televisieprogramma.