Boot Holland 2020

Last update: 04-12-2019

Het evenement Boot Holland vormt ieder jaar weer de eerste belangrijke afspraak van het watersportseizoen. De beurs staat namelijk helemaal in het teken van boten, watersport en alles wat erbij komt kijken. Bezoekers kunnen rekenen op diverse wereldprimeurs en honderden exposanten staan klaar om de consument helemaal bij te praten over de laatste trends en ontwikkelingen. Boot Holland vindt plaats in de WTC Expo in Leeuwarden. Kom alles te weten over Boot Holland 2020 waaronder informatie over tickets en kaartverkoop, openingstijden, adres, bereikbaarheid met auto en trein en programma.

Boot Holland watersportbeurs

Nederland is een watersportland en leent zich perfect voor een boottochtje. Het inspirerende en gezellige Boot Holland wordt al tientallen jaren georganiseerd en is een begrip in de wereld van de watersport. Alles is er te zien op het gebied van watersport, boten, motoren, elektronica, toerisme, enzovoorts. Maar vooral heel veel boten! Van houten boten tot aan polyester en van stalen boten tot composiet. Op Boot Holland staan meer dan 250 exposanten en deelnemers verspreid over vijf beurshallen. Bezoekers krijgen ieder jaar weer meer dan 50 wereldprimeurs op het gebied van de watersport te zien. De volgende editie van Boot Holland wordt georganiseerd van vrijdag 7 tot en met dinsdag 11 februari 2020. Dankzij de vroege datum is Boot Holland voor velen de officieuze aftrap van het watersportseizoen.

Tickets en kaartverkoop

Tickets voor Boot Holland zijn te koop aan de dagkassa en via de website van de beurs. Aan de dagkassa betaal je per persoon € 14,50. Online krijg je twee euro korting en betaal je € 12,50 per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar oud mogen gratis mee naar binnen.

Openingstijden

Het zesdaagse evenement Boot Holland heeft de volgende openingstijden in 2020:

  • Vrijdag 7 februari: 10.00 – 18.00
  • Zaterdag 8 februari: 10.00 – 18.00
  • Zondag 9 februari: 10.00 – 18.00
  • Maandag 10 februari: 13.00 – 21.00
  • Dinsdag 11 februari: 10.00 – 17.00

Bezoeken Boot Holland

WTC Expo is de beurshal waar Boot Holland wederom plaatsvindt. Het adres van WTC Expo is Heliconweg 52 in Leeuwarden, je kunt je navigatie op dit adres instellen. Het telefoonnummer van de beurshal is 058-2941500. Parkeren is gewoon mogelijk bij het complex, er is een ruim parkeerterrein. De parkeerkosten bedragen vier euro per dag. Als je graag met de trein komt kan je reizen naar treinstation Leeuwarden. Je loop in een kwartiertje naar de WTC Expo of je neemt buslijn 70, 71 of 97. 

Hotelovernachting

Als je meerdere dagen Boot Holland bezoekt, of wanneer je even van Leeuwarden en Friesland wilt genieten, is het ook een goede optie om te overnachten. De beurshal WTC Expo heeft bijvoorbeeld een eigen hotel, maar ook in de omgeving zijn diverse goede hotels te vinden: