Bospop Weert

Last update: 07-01-2020

Het festival Bospop in Weert is het festival voor liefhebbers van klassieke rockmuziek, oftewel classic rock. In het verleden speelden wereldberoemde artiesten op het festival en ook in 2019 zal dit weer het geval zijn. De artiesten zijn afkomstig uit binnen- en buitenland. Bospop begon ooit als een klein muziekfestival, maar het is door de jaren doorgegroeid tot een toonaangevend evenement binnen het classic rock genre. Kom alles te weten over Bospop 2020 waaronder informatie over tickets en kaartverkoop, line-up en festivaltijden, bereikbaarheid en overnachten.

Bospop 2020

Geen muziekgenre bevat zoveel megahits als classic rock. Deze muziek heeft decennialang de hitlijsten gedomineerd. Bospop biedt de nog steeds enorm grote fanschare van deze muziek een festival om van te smullen. In het verleden speelden op Bospop reeds namen als Deep Purple, Joe Cocker, Iron Maiden, Golden Earring, UB40, enzovoorts. Bospop staat vooral bekend om de intieme en vriendelijke sfeer die er heerst. Ondanks de sterke bezoekersgroei weet de organisatie nog steeds deze sfeer te creëren. Bospop staat op de agenda van vrijdag 10 tot en met zondag 12 juli 2020.

Line-up en festivaltijden

Zoals ieder jaar weet Bospop weer te verrassen met aansprekende namen uit de rijke muziekhistorie. Welke namen (line-up) er dit jaar spelen op Bospop en wat het programma is wordt aangekondigd op de website van het classic rockfestival. De festivaltijden van Bospop 2020 zijn als onderstaand:

  • Vrijdag 10 juli: 14.30 uur
  • Zaterdag 11 juli: 11.00 uur
  • Zondag 12 juli: 11.00 uur
  • De camping is open van vrijdag 10.00 uur tot maandag 12.00 uur

Kaartverkoop

Bospop kaarten zijn verkrijgbaar bij diverse verkoopadressen en via de website van Bospop. In de voorverkoop kosten kaarten € 75 voor een dagticket. Er kunnen ook dagkaarten aan de kassa worden gekocht tijdens het evenement, ze kosten dan € 85 per persoon. Als je beide dagen Bospop wilt bezoeken betaal je voor een weekendticket € 130. Een dergelijk weekendticket is alleen in de voorverkoop verkrijgbaar. Kaarten voor de camping kosten € 35 in de voorverkoop, aan de kassa kost het € 45. Ook campers zijn een optie, deze plekken kosten € 50 online of € 60 aan de deur.

Bezoeken Bospop

Bospop vindt in Weert Noord plaats nabij de autosnelweg A2. Via borden en matrixborden word je van de snelweg geleid en dien je de bewegwijzering naar het parkeerterrein te volgen. Het terrein is voorzien van voldoende parkeerplaatsen. Om de afstand naar Bospop te overbruggen worden gratis pendelbussen ingezet. Treinreizigers kunnen kiezen voor het treinstation van Weert en kunnen verder reizen met speciale bussen naar Bospop. De loopafstand tussen station Weert en Bospop bedraagt ongeveer 45 minuten. Vanuit Station Weert en het park Weerterbergen rijden pendelbussen. Overnachten is ook een interessante optie: