Bouwbeurs

Last update: 12-08-2019

De Bouwbeurs is het beursevenement waar je je vakkennis kunt vergroten en tevens op de hoogte blijft van de laatste trends en ontwikkelingen. Alle vakgebieden uit de uitvoerende bouw passeren de revue tijdens de Bouwbeurs. Ontmoet tal van exposanten, collega’s en opdrachtgevers tijdens een gezellige en vooral leerzame dag. Ook innovatie en duurzaamheid spelen een belangrijke rol in het programma van de Bouwbeurs. Kom meer te weten over de Bouwbeurs 2021 inclusief informatie over het programma en vakgebieden, tickets en registratie, openingstijden, bereikbaarheid en hotels.

Bouwbeurs 2021

De bouw is een diverse wereld die natuurlijk constant in beweging is dankzij nieuwe ontwikkelingen, technologieën en wet- en regelgeving. Om helemaal bij te blijven is geen eenvoudige opgave. Tijdens de Bouwbeurs ben  je in één dag weer helemaal bij wat betreft trends en nieuwe ontwikkelingen. De Bouwbeurs is namelijk de grootste ontmoetingsplaats en vakbeurs voor de uitvoerende bouw van Nederland. Er zijn exposanten die je bijpraten over allerlei onderwerpen, er zijn live demonstraties en seminars, er kan worden genetwerkt met (nieuwe) relaties, enzovoorts. Omdat de Bouwbeurs ook een gezellig dagje uit is, kan er ook worden genoten van live optredens en een hapje of een drankje. De eerstvolgende editie van de Bouwbeurs vindt plaats van maandag 8 tot en met vrijdag 12 februari 2021.

Vakgebieden

De Bouwbeurs richt zich op de uitvoerende bouw in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan bijvoorbeeld werknemers of bedrijven welke actief zijn in (of met) afbouw, houtbewerking, bouwmaterialen, gereedschappen, hang en sluitwerk, renovatie en onderhoud, dakbewerking, ICT, veiligheid, sanitair, keukens, gevelsystemen, bedrijfskleding, bouwmachines, isolatie, enzovoorts.

Tickets en registratie

De ticketinformatie voor 2021 is nog niet bekend

Een ticket voor de Bouwbeurs kost aan de deur € 35,- per persoon. Wanneer je vooraf al je ticket digitaal aanvraagt via de website van de Bouwbeurs krijg je een korting en betaal je slechts € 25,- per persoon. Wanneer je beschikt over een geldige uitnodiging is de entree zelfs geheel gratis. De uitnodiging is voorzien van een toegangsnummer.

Openingstijden

De vijfdaagse Bouwbeurs heeft in 2021 de volgende openingstijden:

  • Maandag 8 februari: 9.30 – 17.30 uur
  • Dinsdag 9 februari: 9.30 – 17.30 uur
  • Woensdag 10 februari: 9.30 – 17.30 uur
  • Donderdag 11 februari: 9.30 – 20.30 uur (avondopening)
  • Vrijdag 12 februari: 9.30 – 17.30 uur

Bezoeken Bouwbeurs

De Bouwbeurs wordt georganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht. Dankzij de ligging direct naast het treinstation Utrecht Centraal is de trein het perfecte vervoersmiddel. Met de auto kan er worden genavigeerd naar het Jaarbeursplein en worden geparkeerd op het bijbehorende 6.500 auto’s tellende parkeerterrein. De parkeerkosten bedragen vier euro per uur met een maximum van zestien uur per etmaal. Omdat de Bouwbeurs vlakbij het prachtige historische centrum van de Domstad wordt georganiseerd kiezen veel bezoekers voor een hotelovernachting. Ga naar het overzicht met vrije hotelkamers inclusief prijsvermelding: