Breda Barst

Last update: 09-03-2020

In Breda houdt men wel van een feestje vieren, de festivalagenda is er dan ook rijkelijk gevuld. Op 19 en 20 september 2020 vindt er weer een evenement van formaat plaats, namelijk Breda Barst. Een deel van het centrum van Breda wordt omgeturnd tot een groot buitenfestival waar duizenden muziekliefhebbers kunnen genieten van de muziek. Wil je het gratis toegankelijke Breda Barst 2020 bezoeken? Onderstaand hebben we informatie opgesomd over de programmering, toegang, bereikbaarheid, enzovoorts.

Breda Barst 2020

Breda Barst vindt plaats in de buitenlucht in het Park Valkenberg. Het tweedaagse muziekfestival heeft elke editie weer enkele aansprekende artiesten op het podium staan. Popmuziek, rockmuziek, dance, rap, noem het maar op; tijdens Breda Barst is er genoeg voor iedereen te beleven. Behalve bekende namen krijgt ook jong talent de kans om op te treden. Maar ook wanneer je niet alleen voor de muziek het festival bezoekt, is er genoeg te beleven. Zo is er theater, een markt, kinderactiviteiten en zijn er lekkere dingen te eten en te drinken. Breda Barst vindt plaats in het weekend van zaterdag 19 en zondag 20 september 2020.

Gratis toegang

Maak je geen zorgen, je hoeft helemaal geen kaarten te kopen. Breda Barst is namelijk gratis te bezoeken. Dit geldt zowel voor de zaterdag en de zondag.

Foto: Sharik Derksen

Festivaltijden en programma

Het programma is zoals eerder beschreven heerlijk divers. Vele muzieksoorten en ander entertainment staan op het programma. Op de website van Breda Barst kan je exact teruglezen hoe de line-up en programmering eruit komen te zien. De exacte festivaltijden voor 2020 zijn als volgt:

  • Zaterdag 19 september: 14.30 - 23.00 uur
  • Zondag 20 september: 14.00 - 23.00 uur

Bezoeken Breda Barst

Park Valkenberg, de plek waar Breda Barst plaatsvindt, is het beste met de trein te bereiken. Dit komt doordat het park in het centrum ligt, nabij het treinstation van Breda. Het is slechts enkele honderden meters lopen tussen het station en het Park Valkenberg. Als je liever met de auto reist zal je een parkeerplek moeten vinden op een van de parkeerterreinen in de omgeving (Chasséveld, Mols Terrein of Beijerd-Vlaszak). Verder zijn er nog parkeergarages in het centrum van de stad. Voor diverse bezoekers is een hotelovernachting een goede oplossing, vergelijk de prijzen via: