Breda Live

Last update: 07-01-2020

In juli 2020 vindt op het Chasséveld in Breda weer het festival Breda Live plaats. Het publiek wordt gedurende de dag getrakteerd op optredens van topartiesten uit vooral Nederland. Diverse muzieksoorten passeren de revue; denk aan dance, rock, popmuziek en dance. Breda Live is één van de gezelligste muziekfestivals van Nederland. Om erbij te kunnen zijn kan je tickets kopen. Alles over Breda Live 2020 volgt onderstaand waaronder informatie over tickets en kaartverkoop, programma en festivaltijden, bereikbaarheid en overnachten in Breda.

Breda Live 2020

Het is zonder twijfel een van de gezelligste muziekfestivals van Nederland, Breda Live biedt ieder jaar weer een dag om niet te vergeten. Breda Live vindt zoals gewoonlijk plaats op het Chasséveld, een festivalterrein van waar je zicht hebt op de bekende Koepel. Breda Live weet elk jaar weer te verrassen met de line-up, met enkele van de de op dat moment 'hotste' artiesten die optreden. Hiertoe behoren vooral toppers uit de (Nederlandse) dance-, pop- en rockmuziek. De volgende Breda Live is op vrijdag 10 en zaterdag 11 juli 2020.

Kaartverkoop

Een ticket voor Breda Live kan worden gekocht via de website van het festival, bij Primera en bij VVV Breda. Er zijn in totaal ongeveer 18.500 tickets te koop. Er kan worden gekozen uit dagtickets voor de vrijdag of zaterdag en een combiticket. Een dagticket voor vrijdag kost € 28,50 per persoon en voor zaterdag € 33, een combiticket voor beide dagen is te koop voor € 53 exclusief fee. De minimum leeftijd voor Breda Live bedraagt 18 jaar. Consumpties worden verkocht in de vorm van strips. De strips kosten € 10 en bestaan uit 3,5 munt.

Programma en festivaltijden

Het programma is verdeeld over twee podia en twee dagen. Via de website van Breda Live kan je het programma en de line-up van het hoofdpodium bekijken. De line-up en programma van het tweede podium (Jupilerstage) blijft geheim en is dus een verrassing. De festivaltijden zijn als volgt:

  • Vrijdag 10 juli 2020: 16.00 - 23.30 uur
  • Zaterdag 11 juli 2020: 14.00 - 23.30 uur

Bezoeken Breda Live

De festivallocatie ligt in het centrum van de stad. Hierdoor is het openbaar vervoer de vervoersmethode wanneer je verkeers- en parkeerdrukte wilt vermijden. Je loopt in minder dan een kwartier naar het treinstation van Breda. Eventueel kan ook de bus worden genomen tussen het station en het Chasséveld. Uiteraard zijn er ook parkeermogelijkheden in de omgeving van Breda Live. Een optie is om te parkeren bij de Trip van Zoudtlandt Kazerne of in een van de parkeergarages in het centrum van Breda. Ook een hotelovernachting in Breda is een goede optie waarbij je jezelf niet druk hoeft te maken over hoe je naar huis moet gaan. Vergelijk de prijzen van de kamers via: