Bruis Maastricht

Last update: 05-02-2020

Er is nog niets bekend over Bruis Maastricht 2020

Eind augustus en begin september is het weer tijd voor Bruis Maastricht, een popfestival dat plaatsvindt oin het Frontenpark. Gedurende drie dagen staan er weer diverse interessante namen op de bühne. Bruis Maastricht is behalve heel erg gezellig ook lekker voordelig aangezien er geen entree hoeft te worden betaald. Kom meer te weten over Bruis Maastricht waaronder informatie over het programma en de tijden, tickets en kaartverkoop, bereikbaarheid en het boeken van een hotel.

Bruis Maastricht 2020

Bruis Maastricht biedt de ruimte aan duizenden bezoekers per dag om te genieten van een gezellig popfestival. In totaal twee podia waar muzikanten optreden, lekker eten en drinken en een gezellige sfeer vormen de aankleding van een prima nazomerfestival in Maastricht. Er staan weer meerdere bekende namen op het programma maar ook jong talent uit de regio krijgt de kans om op te treden. Bruis Maastricht vindt plaats op vrijdag 30 augustus, zaterdag 31 augustus en zondag 1 september 2019.

Gratis toegankelijk

Bruis is gratis te bezoeken waardoor het een extra open karakter heeft. Uiteraard is er sprake van een maximale capaciteit van de festivallocatie, dus zorg dat je op tijd erbij bent.

Festivaltijden

De tijden van Bruis Maastricht 2019 zijn:

  • Vrijdag 30 augustus: 17.00 - 01.00 uur
  • Zaterdag 31 augustus: 13.00 - 01.00 uur
  • Zondag 1 september: 13.00 - 22.00 uur

Bezoeken Bruis Maastricht

Bruis Maastricht vindt plaats in De Koompe, dit ex-kazerne terrein wordt regelmatig voor festivals gebruikt. Het adres waarop genavigeerd kan worden is Prins Bisschopsingel 55 in Maastricht. In de buurt is genoeg parkeergelegenheid, ook is er op nog geen 100 meter van het terrein een busstop te vinden. Omdat Maastricht een prachtige stad is is het ook aanbevelingswaardig een hotelovernachting aan Bruis Maastricht vast te plakken. Onderstaand vind je een overzicht van voordelige hotels in de omgeving: