Home » Bruis Maastricht

Bruis Maastricht

Last update: 12-11-2017

De editie van 2017 gaat niet door, in 2018 komt Bruis mogelijk terug met een vernieuwde formule. We houden je op de hoogte zodra er meer informatie bekend is.

Begin september is het weer tijd voor Bruis Maastricht, een popfestival dat plaatsvindt op Sportterrein de Koompe bij de Tapijnkazerne. Gedurende drie dagen staan er weer diverse interessante namen op de bühne. Voor de vrijdag moet een beperkte entree worden betaald, de zaterdag en zondag zijn gratis. Kom meer te weten over Bruis Maastricht waaronder informatie over het programma en de tijden, tickets en kaartverkoop, bereikbaarheid en het boeken van een hotel.

Bruis Maastricht 2016

Bruis Maastricht biedt de ruimte aan 3.000 bezoekers per dag om te genieten van een gezellig popfestival. In totaal twee podia waar muzikanten optreden, lekker eten en drinken en een gezellige sfeer vormen de aankleding van een prima nazomerfestival in Maastricht. Er staan weer meerdere bekende namen op het programma maar ook jong talent uit de regio krijgt de kans om op te treden. Bruis Maastricht vindt plaats op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 september 2016.

Tickets en kaartverkoop

Het grootste deel van Bruis Maastricht is gratis te bezoeken, maar om toch de kosten te dekken zijn er diverse acties ondernomen. Zo is de vrijdag niet gratis en zal je een ticket moeten kopen voor Bruis Exclusive. Een ticket hiervoor kost € 20,- per persoon. De zaterdag en zondag zijn in feite gratis, maar er wordt geadviseerd om een reserveringsvoucher te kopen voor € 10,-. Met een reserveringsvoucher heb je gegarandeerd toegang tot Bruis Maastricht en je krijgt tevens vier consumptiebonnen waarmee je dus de kosten voor het voucher opheft. De bedoeling is dat deze constructie eenmalig is in 2016. Ook zonder reserveringsvoucher heb je (gratis) toegang tot Bruis Maastricht, maar het risico bestaat dat de maximale capaciteit dan al is bereikt.

Tijden en programma

Een reserveringsvoucher is alleen geldig tussen 13.00 en 15.00 uur. Na 15.00 uur heb je geen gegarandeerde toegang meer tot Bruis Maastricht.

Bezoeken Bruis Maastricht

Bruis Maastricht vindt plaats bij de Tapijnkazerne (sportpark de Koompe) wat aan de zuidkant van het centrum van de stad ligt. In de omgeving zijn parkeergelegenheden en het treinstation ligt op minder dan 2 kilometer lopen. Omdat Maastricht een prachtige stad is is het ook aanbevelingswaardig een hotelovernachting aan Bruis Maastricht vast te plakken. Onderstaand vind je een overzicht van voordelige hotels in de omgeving: