Buiten Westen

Last update: 31-03-2019

Er is nog geen info bekend over een eventuele editie in 2019

Het festival Buiten Westen is een festival dat anders dan andere is. Uiteraard is er heel erg veel lekkere muziek verdeeld over meerdere podia. Maar Buiten Westen is ook een festival waar je helemaal jezelf kunt zijn. Het is een verbond tussen allerlei verschillende types mensen. Er is dan op Buiten Westen ook ruimte voor kunst, poëzie, enzovoorts. Kom meer te weten over Buiten Westen 2018 zoals de datum, festivaltijden, afterparty, tickets en kaartverkoop, bereikbaarheid en hotelovernachtingen.

Buiten Westen 2018

Buiten Westen vindt plaats aan de Ouderkerkerplas in Amsterdam. In 2018 vindt het festival plaats op zaterdag 14 juli. Tal van DJ's staan klaar voor de bezoeker om hun kunsten te vertonen op podia met illustere namen als Pleinvrees, ZeeZout, Cartel en Next Monday's Hangover. De DJ's en artiesten zijn afkomstig uit landen over de hele wereld. Vaak gaat het om onbekende namen voor het grote publiek, maar dit zegt natuurlijk absoluut niets over de kunde van deze artiesten. Behalve goede muziek richt het festival Buiten Westen zich ook op kunst en cultuur. De volgende editie van Buiten Westen vindt plaats op zaterdag 14 juli 2018.

Festivaltijden

Het programma van Buiten Westen begint om 12.00 uur in de middag. Het festival is weer afgelopen om 23.00 uur. In totaal is het festival dus goed voor in totaal elf uur feestgedruis. Het is momenteel nog niet duidelijk of en waar de afterparty zal plaatsvinden.

Tickets kopen

Een ticket voor Buiten Westen kost € 42,50 dit betreft een regulier entreebewijs. Wie korting wil ontvangen op de kosten voor een ticket zal een early bird ticket moeten kopen voor € 39,50 per persoon. Wie op het laatste moment nog een kaartje koopt betaalt € 45,-. Een ticket voor de afterparty kost € 12,50 per persoon. Kaarten kunnen onder andere via de website van Buiten Westen worden aangekocht. De minimum leeftijd voor Buiten Westen bedraagt 18 jaar. 

Bezoeken Buiten Westen

De Ouderkerkerplas in Amsterdam is de locatie waar Buiten Westen 2018 wordt georganiseerd. Deze locatie is gelegen bij knooppunt Holendrecht ten zuiden van Amsterdam. Vanwege de ligging aan zowel de A2 en de A9 is het gebied prima bereikbaar per auto. Ook met het openbaar vervoer of de fiets geraak je eenvoudig bij de Ouderkerkerplas. Zo is er de mogelijkheid om met een pendelbus vanaf treinstation Amsterdam Bijlmer naar Buiten Westen te komen. Wie de nacht wil doorbrengen in Amsterdam heeft keuze genoeg, vergelijk de vrije hotelkamers via: