C&A Sale 2020

Last update: 30-01-2020

Nederlandser dan C&A bestaat haast niet. Het modeconcern met honderden winkels is met recht het hele jaar al voordelig te noemen, maar tijdens de uitverkoop of sale is C&A extra voordelig. En laat er nou ook nog eens meerdere malen per jaar uitverkoop worden georganiseerd. Bekende voorbeelden zijn de zomersale en wintersale. C&A is ook bekend vanwege de Vlaggetjesweken, maar deze vallen gelijktijdig met de wintersale en zomersale. Kom alles te weten over de verschillen uitverkoopperiodes en de Vlaggetjesweken 2020 bij C&A.

Uitverkoop bij C&A

Zoals bij andere modeketens dalen ook bij C&A de prijzen van het assortiment tijdens de uitverkoop. Behalve dalende prijzen in de winkels, zijn ook online aanzienlijke kortingen te behalen in de webwinkel van C&A. Uitverkoopperiodes die langere tijd duren kennen vaak een systeem waarbij de korting steeds hoger wordt met het verstrijken van de tijd. Vooral op het eind van de sale bereiken de prijzen hun laagste punt.

Vlaggetjesweken 2020 zomersale

Zoals aangegeven heet de zomersale bij C&A ook wel Vlaggetjesweken. De Vlaggetjesweken waarbij je voordelig zomermode kunt kopen start ieder jaar in de maand juni. De afgelopen jaren begonnen de Vlaggetjesweken bij C&A in de zomer telkens op een woensdag of donderdag in de eerste helft van de maand juni. 

Vlaggetjesweken 2020 / 2021 wintersale

En dan zijn er natuurlijk nog de C&A Vlaggetjesweken in de winter, oftewel de wintersale. Ook tijdens deze winterse Vlaggetjesweken kan je rekenen op kortingen tot wel 60%. De voorbije jaren startten de Vlaggetjesweken telkens halverwege december, telkens op een woensdag of donderdag. De volgende editie van deze wintersale Vlaggetjesweken start dan ook waarschijnlijk op een woensdag of donderdag halverwege december. De Vlaggetjesweken beginnen vermoedelijk op donderdag 10 december 2020. Dankzij dit vroege begin zijn de Vlaggetjesweken een perfecte uitkomst wanneer je nog op zoek bent naar aanvulling op de wintergarderobe of naar kerstcadeaus. De sale zal vervolgens eindigen ergens in januari 2021.

Online uitverkoop

De Vlaggetjesweken vinden uiteraard ook online plaats op de website van C&A. Op deze website is zelfs een gedeelte ingeruimd waar het hele jaar door uitverkoop van honderden items plaatsvindt. 

Solden België

C&A heeft ook in Vlaanderen en Wallonië vele tientallen filialen en ook daar is er sprake van uitverkoop. In België heet de uitverkoop solden of koopjes en anders dan in Nederland liggen de datums vooraf al vast. Ieder jaar weer is het zomersolden van 1 tot en met 31 juli. De wintersolden start op 3 januari en duurt tot en met 31 januari.

Overige sales periodes

Bij C&A is het hele jaar door uitverkoop in de speciale Sale sectie die te vinden is op de website van C&A. Hier vind je ook de afgeprijsde artikelen van de Vlaggetjesweken zodra deze weer begonnen zijn. C&A doet ook mee aan Black Friday op 20 november 2020 en Cyber Monday op 23 november 2020. Deze Amerikaanse salesdagen winnen steeds meer terrein in Nederland en België.