Home » C&A Vlaggetjesweken

C&A Sale 2017: de Vlaggetjesweken zijn begonnen!

Last update: 14-12-2017

Nederlandser dan C&A bestaat haast niet. Het modeconcern met honderden winkels is met recht het hele jaar al voordelig te noemen, maar tijdens de uitverkoop of sale is C&A extra voordelig. En laat er nou ook nog eens meerdere malen per jaar uitverkoop worden georganiseerd. Bekende voorbeelden zijn de zomersale en wintersale. C&A is ook bekend vanwege de Vlaggetjesweken, maar deze vallen gelijktijdig met de wintersale en zomersale. Kom alles te weten over de verschillen uitverkoopperiodes en de Vlaggetjesweken 2017 bij C&A.

Uitverkoop bij C&A

Zoals bij andere modeketens dalen ook bij C&A de prijzen van het assortiment tijdens de uitverkoop. Behalve dalende prijzen in de winkels, zijn ook online aanzienlijke kortingen te behalen in de webwinkel van C&A. Uitverkoopperiodes die langere tijd duren kennen vaak een systeem waarbij de korting steeds hoger wordt met het verstrijken van de tijd. Vooral op het eind van de sale bereiken de prijzen hun laagste punt.

Vlaggetjesweken 2017 zomersale

Zoals aangegeven heet de zomersale bij C&A ook wel Vlaggetjesweken. De Vlaggetjesweken waarbij je voordelig zomermode kunt kopen start ieder jaar in de maand juni. De afgelopen jaren begonnen de Vlaggetjesweken bij C&A in de zomer telkens op een woensdag in de eerste helft van de maand juni. De Vlaggetjesweken zijn op donderdag 8 juni 2017 weer begonnen!

3bf7b0e20eb24264a6469e1092903416.jpg

Vlaggetjesweken 2017 / 2018 wintersale

En dan zijn er natuurlijk nog de C&A Vlaggetjesweken in de winter, oftewel de wintersale. Ook tijdens deze winterse Vlaggetjesweken kan je rekenen op kortingen tot wel 60%. De voorbije jaren startten de Vlaggetjesweken telkens in het begin van december, telkens op een woensdag of donderdag. De volgende editie van deze wintersale Vlaggetjesweken start dan ook waarschijnlijk op een woensdag of donderdag in het eerste deel van december. De Vlaggetjesweken beginnen op donderdag 14 december 2017. Dankzij dit vroege begin zijn de Vlaggetjesweken een perfecte uitkomst wanneer je nog op zoek bent naar aanvulling op de wintergarderobe of naar kerstcadeaus. De sale zal vervolgens eindigen ergens in januari 2018.

Online uitverkoop

De Vlaggetjesweken vinden uiteraard ook online plaats op de website van C&A. Op deze website is zelfs een gedeelte ingeruimd waar het hele jaar door uitverkoop van honderden items plaatsvindt. 

Solden België

C&A heeft ook in Vlaanderen en Wallonië vele tientallen filialen en ook daar is er sprake van uitverkoop. In België heet de uitverkoop solden of koopjes en anders dan in Nederland liggen de datums vooraf al vast. Ieder jaar weer is het zomersolden van 1 tot en met 31 juli. De wintersolden start op 3 januari en duurt tot en met 31 januari.

Overige sales periodes

Bij C&A is het hele jaar door uitverkoop in de speciale Sale sectie die te vinden is op de website van C&A. Hier vind je ook de afgeprijsde artikelen van de Vlaggetjesweken zodra deze weer begonnen zijn. Het is onbekend of C&A meedoet aan Black Friday op 24 november 2017 en Cyber Monday op 27 november 2017. Feit is wel dat deze Amerikaanse salesdagen steeds meer terrein winnen in Nederland en België. Overigens zijn er nog diverse andere mogelijkheden op korting bij C&A.