Carp Zwolle Karperbeurs

Last update: 14-08-2019

Karpervissen is een tak van sport die steeds populairder wordt. Maar vissen op karpers is natuurlijk ook een prima vorm van ontspanning. Het nummer 1 evenement in Europa op het gebied van karpervissen is Carp Zwolle in de IJsselhallen. In de enorme hallen vind je alles op het gebied van karpers en het vissen op karpers. Carp Zwolle is daarom een perfect uitje voor zowel beginnende als vergevorderde karpervissers. Onderstaand lees je alles over Carp Zwolle 2020 zoals wat je er kunt verwachten en wat er op het programma staat, wat de openingstijden zijn, hoe en waar je kaarten kunt kopen en de bereikbaarheid van het evenement.

Carp Zwolle 2020

De grootste karperbeurs van Europa vindt plaats in het Overijsselse Zwolle en heet Carp Zwolle. Je vindt er alles op het gebied van karpers, aas, hengels, materialen, gadgets en technieken. De circa 150 standjes worden bemand door alle toonaangevende merken uit de viswereld. Ook worden er demonstraties, lezingen en tips gegeven door enkele van de grootste experts op het gebied van vissen op karpers. Als bezoeker zal je vol inspiratie en met nieuwe tips niet kunnen wachten op het moment dat je zelf weer op karpers gaat vissen. De beurs beslaat ook nog eens een oppervlakte van 2 hectare (20.000 vierkante meter), waardoor er voor zowel beginners als gevorderden meer dan genoeg te beleven is. Het uitgebreide programma maakt Carp Zwolle tot een geweldig dagje uit voor echte visfanaten. En wie weet win jij wel een van de visreizen die je kunt winnen. Carp Zwolle wordt georganiseerd van vrijdag 31 januari tot en met zondag 2 februari 2020.

Openingstijden

De openingstijden zijn nog niet bekend

Het evenement Carp Zwolle duurt in totaal drie dagen. De openingstijden in 2020 zijn als volgt:

  • Vrijdag 1 februari: 9.00 – 17.00 uur
  • Zaterdag 2 februari: 9.00 – 17.00 uur
  • Zondag 3 februari: 9.00 – 17.00 uur

Tickets en kaartverkoop

De ticketinformatie voor 2020 is nog niet bekend

Ieder jaar bezoeken weer bijna 20.000 mensen Carp Zwolle. Kaarten voor Carp Zwolle zijn te koop via internet en aan de deur tijdens het evenement. Aan de deur kosten kaarten € 16,- per persoon. Kinderen tot en met 11 jaar mogen gratis naar binnen mits ze worden begeleid door een volwassene. Wie online zijn of haar kaarten in de voorverkoop koopt heeft recht op een flinke korting. Online kosten tickets namelijk maar € 13,- per persoon.

Bezoeken Carp Zwolle

De IJsselhallen in Zwolle zijn gelegen aan de Rieteweg 4, 8011 AB Zwolle. Het complex beschikt over maar liefst 3.000 parkeerplaatsen waar je voor € 8,- per voertuig kunt parkeren. Behalve goede bereikbaarheid met de auto is ook de trein een goed alternatief aangezien het treinstation van Zwolle in de omgeving van de IJsselhallen ligt. Het kost ongeveer tien minuten lopen om van het station naar de evenementenlocatie te geraken. Als bezoeker die meerdere dagen Carp Zwolle wil bezoeken of exposanten is er de mogelijkheid een hotelkamer te boeken: