Home » Concert at Sea

Concert at Sea: 30 juni - 1 juli 2017

f357ab27f3c74461bc6c75ac72e717b4.jpg

Op de Brouwersdam in Zeeland, omgeven door water en de elementen, wordt ieder jaar Concert at Sea georganiseerd. De unieke ligging en de relaxte sfeer zorgen voor een groeiende groep fans van Concert at Sea. Het evenement duurt twee dagen en overnachten is mogelijk. Op het muziekfestival hebben door de jaren heen zowat alle Nederlandse topartiesten opgetreden. Concert at Sea wordt overigens georganiseerd door de Zeeuwse band BLØF. Kom meer te weten over Concert at Sea 2017 inclusief informatie over festivaltijden en line-up, tickets en kaartverkoop, locatie en bereikbaarheid.

Concert at SEA 2017

Concert at Sea is één van die muziekfestivals die opvallen tussen de honderden andere festivals. Concert at Sea vindt bijvoorbeeld plaats op de Brouwersdam in Zeeland, waardoor het terrein omgeven is door water. Ook is de sfeer op het muziekfestival uitermate goed en zeer ontspannen te noemen. Bezoekers van Concert at Sea prijzen het muziekfestijn vanwege de gemoedelijke sfeer. Ieder jaar weer treden er vooraanstaande nationale en internationale muzikanten op. De bekende Zeeuwse band BLØF organiseert het muziekfestival overigens niet alleen, ze doen dit in samenwerking met de ondernemersvereniging van het bekende toeristische dorp Renesse. Ook in 2017 is Concert at Sea weer een tweedaags festival inclusief de mogelijkheid er te overnachten. De volgende editie van Concert at Sea is op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli 2017.

Tickets en kaarten

Tickets kunnen worden gekocht via de website van Concert at Sea of via wederverkopers. Bezoekers van Concert at Sea kunnen kiezen voor een dagkaart wanneer ze maar één van de twee dagen het festival willen bezoeken. Een regulier dagticket kost € 47,50 per persoon. Meerdaagse bezoekers kiezen voor een weekendkaart (kosten: € 75,- per persoon), eventueel in combinatie met een overnachting op één van de campings in de buurt. Wanneer je waarde hecht aan wat meer luxe is zelfs mogelijk om een bungalow te huren. Tenslotte kan er worden gekozen voor een hotelovernachting in de buurt, vergelijk de prijzen van de hotelkamers via:

Line-up en festivaltijden

De line-up van Concert at Sea is ieder jaar weer behoorlijk indrukwekkend. Vooral veel toppers van eigen bodem treden ieder jaar op tijdens het muziekfestival. De line-up wordt aangevuld met enkele buitenlandse artiesten. De exacte line-up en timetable worden in de aanloop naar Concert at Sea bekend gemaakt. De tijden dat het festivalterrein geopend is zijn in 2017 als volgt:

  • Vrijdag 30 juni: 12.00 - 01.15 uur
  • Zaterdag 1 juli: 12.00 - 01.15 uur

Bezoeken Concert at Sea

Zoals al eerder aangegeven wordt Concert at Sea georganiseerd op de Brouwersdam, die de Noordzee en het Grevelingenmeer van elkaar scheidt (bereken route). Het festival is te bereiken door simpelweg de Brouwersdam op te rijden via de N57 en de verkeersborden 'P Concert at Sea' te volgen. Het adres is Brouwersdam 1 in Scharendijke. Het parkeren is overigens niet gratis en kost € 12,50 per dag of € 25,- per weekend wanneer je het parkeerticket vooraf koopt. Vanaf de bungalowparken en campings rijden pendelbussen naar het festivalterrein. Ook rijden er pendelbussen tussen het Transferium in Renesse en Concert at Sea. Vanuit het Transferium zijn andere vormen van openbaar vervoer te bereiken.

concert_at_sea_.jpg