Concert at Sea

Last update: 04-12-2019

Op de Brouwersdam in Zeeland, omgeven door water en de elementen, wordt ieder jaar Concert at Sea georganiseerd. De unieke ligging en de relaxte sfeer zorgen voor een groeiende groep fans van Concert at Sea. Het evenement duurt drie dagen en overnachten is mogelijk. Op het muziekfestival hebben door de jaren heen zowat alle Nederlandse topartiesten opgetreden. Concert at Sea wordt overigens georganiseerd door de Zeeuwse band BLØF. Kom meer te weten over Concert at Sea 2020 inclusief informatie over festivaltijden en line-up, tickets en kaartverkoop, locatie en bereikbaarheid.

Concert at SEA 2020

Concert at Sea is één van die muziekfestivals die opvalt tussen de honderden andere festivals. Concert at Sea vindt bijvoorbeeld plaats op de Brouwersdam in Zeeland, waardoor het terrein omgeven is door water. Ook is de sfeer op het muziekfestival uitermate goed en zeer ontspannen te noemen. Bezoekers van Concert at Sea prijzen het muziekfestival vanwege de gemoedelijke sfeer. Ieder jaar weer treden er vooraanstaande nationale en internationale muzikanten op. De bekende Zeeuwse band BLØF organiseert het muziekfestival overigens niet alleen, ze doen dit in samenwerking met de ondernemersvereniging van het bekende toeristische dorp Renesse. In 2020 is Concert at Sea  een tweedaags festival inclusief de mogelijkheid er te overnachten. De volgende editie van Concert at Sea is op donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 juni 2020.

Line-up en festivaltijden

De line-up van Concert at Sea is ieder jaar weer behoorlijk indrukwekkend. Vooral veel toppers van eigen bodem treden ieder jaar op tijdens het muziekfestival. De line-up wordt aangevuld met enkele buitenlandse artiesten. De exacte line-up en timetable worden in de aanloop naar Concert at Sea bekend gemaakt. De tijden dat het festivalterrein geopend is zijn in 2020 als volgt:

  • Donderdag 25 juni: 12.00 - 01.15
  • Vrijdag 26 juni: 12.00 - 01.15 uur
  • Zaterdag 27 juni: 12.00 - 01.15 uur

Tickets en kaarten

Tickets kunnen worden gekocht via de website van Concert at Sea. Om in aanmerking te komen voor een ticket is het nodig je te registreren, hiermee probeert de organisatie de wederverkoop van tickets aan banden te leggen. Bezoekers van Concert at Sea kunnen kiezen voor een dagkaart wanneer ze maar één van de drie dagen het festival willen bezoeken of voor een combiticket (eventueel met overnachting). Een dagticket voor donderdag kost € 48,95 en dagtickets voor de vrijdag en zaterdag kosten € 58,95. Een weekendkaart voor alle 3 de dagen kost € 146,45. Wanneer je waarde hecht aan wat meer luxe is het zelfs mogelijk om een bungalow te huren. Tenslotte kan er worden gekozen voor een hotelovernachting in de buurt, vergelijk de prijzen van de hotelkamers via:

Bezoeken Concert at Sea

Zoals al eerder aangegeven wordt Concert at Sea georganiseerd op de Brouwersdam, die de Noordzee en het Grevelingenmeer van elkaar scheidt (bereken route). Het festival is te bereiken door simpelweg de Brouwersdam op te rijden via de N57 en de verkeersborden 'P Concert at Sea' te volgen. Het adres is Brouwersdam 1 in Scharendijke. Het parkeren is overigens niet gratis en kost € 14,45 per dag en € 39,45 of € 26,95 per weekend wanneer je het parkeerticket vooraf koopt. Op de dag zelf is parkeren nog wat duurder. Vanaf de bungalowparken en campings rijden pendelbussen naar het festivalterrein. Ook rijden er pendelbussen tussen het Transferium in Renesse en Concert at Sea. Vanuit het Transferium zijn andere vormen van openbaar vervoer te bereiken.