Cool Event Scheveningen 2019 – 2020

Last update: 10-09-2019

Denk je aan Scheveningen dan denk je al snel aan heerlijke zomerse dagen aan het strand. Maar ook in de wintermaanden is het in Scheveningen zeer gezellig dankzij het Cool Event. Het Cool Event bestaat uit meerdere evenementen waaronder een schaatsbaan op het Kurhausplein, een roetsjbaan en een ICE Expo. Kom meer te weten over Cool Event Scheveningen 2019 -2020 waaronder de datum, activiteiten, openingstijden en bereikbaarheid.

Schaatsbaan op Kurhausplein

Nederland en schaatsen zijn natuurlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Op het Kurhausplein vind je tijdens het Cool Event een schaatsbaan van maar liefst 600 vierkante meter groot. De schaatsbaan is overdekt waardoor je ook bij slecht weer heerlijk je rondjes kunt maken. Rondom de schaatsbaan vind je verwarmde terrassen en restaurants waar het gezellig toeven is. De schaatsbaan is geopend tussen 9 november 2019 en 19 januari 2020. De schaatsbaan is iedere dag open van 10.00 tot 22.00 uur.

ICE Expo

De mooiste ijssculpturen kan je bewonderen tijdens ICE Expo die te vinden is nabij de pier van Scheveningen. De ICE Expo is geopend vanaf 30 november 2019 en tot en met 12 januari 2020. De openingstijden zijn maandag tot en met zondag 10.00 - 19.00 uur. In de kerstvakantie is het open tot 20.00 uur.

ICE Roetsjbaan

Lijkt het je leuk om lekker snel van een sneeuwhelling af te glijden op een tube? Dan is de Roetsjbaan op de pier een geweldige attractie. Je glijdt zo van de pier naar de boulevard toe.

Openingstijden

Cool Event is zeven dagen per week geopend. De ICE Roetsjbaan en de ICE Expo zijn dagelijks geopend van 12.00 tot 19.00 uur. De ICE Schaatsbaan op het Kurhausplein is dagelijks open van 10.00 tot 22.00 uur. Indien de belangstelling groot is zijn de openingstijden zelfs langer.

Bereikbaarheid Cool Event

Cool Event vindt plaats nabij de Boulevard en Pier van Scheveningen. Er zijn diverse parkeergarages in de omgeving waar tegen betaling kan worden geparkeerd. Met het openbaar vervoer reis je het best via de bus of tram die verbindingen hebben met onder andere treinstation Den Haag Centraal. De plaats Scheveningen beschikt ook over tal van hotels waar je een overnachting kunt boeken: