CRAFT Festival

Last update: 04-12-2019

CRAFT Festival 2020 gaat niet door!

CRAFT Festival is een dancefestival waar de wat hardere dancestijlen worden gedraaid. CRAFT Festival vindt plaats in Recreatiegebied Geestmerambacht in Oudkarspel. In dit natuurgebied zullen vele duizenden liefhebbers genieten van de beats tijdens het zomerfestival CRAFT. Kom meer te weten over CRAFT Festival 2017 waaronder informatie over de locatie en de bereikbaarheid, tickets en kaartverkoop, festivaltijden en line-up. Ook is informatie opgenomen over de mogelijkheden te overnachten na CRAFT Festival.

CRAFT Festival 2017

CRAFT Festival is een dancefeest waar je de hardere dancestijlen zult aantreffen. Wie houdt van muzieksoorten als hardcore en hardstyle zal zich op CRAFT Festival prima op zijn of haar plek voelen. Waar het dancefeest voorheen altijd plaatsvond op het NDSM-werf in Amsterdam is er in 2017 gekozen voor een nieuwe locatie, namelijk het Recreatiegebied Geestmerambacht. Hier is meer ruimte om activiteiten te ontplooien en minder overlast voor omwonenden. De volgende editie van CRAFT Festival is gepland op zaterdag 6 mei 2017.

Festivaltijden en line-up

CRAFT Festival duurt van 12.00 tot 24.00 uur wat betekent dat het festival een heerlijk zomers festival is dat overdag plaatsvindt. Er treden DJ's op die zich over het algemeen onderscheiden in het wat hardere werk. De optredende artiesten (line-up) en de invulling van het programma raadpleeg je op de site van CRAFT Festival.

Tickets en kaartverkoop

De kosten voor een regulier entreebewijs voor CRAFT Festival bedragen € 39,50 per persoon tijdens de reguliere voorverkoop. Eenmaal op het evenement zijn er voldoende eet- en drinkgelegenheden. Het is niet mogelijk om contant te betalen, je zult munten moeten kopen bij de kassa's op het terrein.

Bezoeken CRAFT Festival

CRAFT Festival wordt georganiseerd op het Recreatiegebied Geestmerambacht, wat gelegen is ten noorden van de stad Alkmaar. Bezoekers uit de regio kunnen CRAFT Festival het best bezoeken met de fiets. Voor mensen van wat verder weg is de auto of het openbaar vervoer een optie. Als je met de auto reist kan je het adres Klaregroetweg 1 in Noord-Scharwoude aanhouden. Met behulp van borden wordt je naar de parkeerterreinen geleid. Reizigers met het openbaar vervoer kunnen het best uitstappen op treinstation Alkmaar-Noord en van daaruit de busnemen. Een andere optie is om te overnachten in de omgeving van CRAFT Festival, vergelijk hiervoor de beschikbare hotelkamers op prijs via: