Home » CSI Eindhoven

CSI Eindhoven

Last update: 22-01-2018

Er is nog niks bekendgemaakt over de editie van 2019, hieronder is informatie te vinden over voorgaande edities.

CSI Eindhoven is een evenement uit de paardensport waarbij topcombinaties springwedstrijden met elkaar aangaan. Wat CSI Eindhoven extra bijzonder maakt is dat het gratis toegankelijk is. Behalve topsport is CSI Eindhoven ook een erg gezellig evenement waarbij genoten kan worden van een hapje en een drankje en waar netwerken prima mogelijk is. Paardensport leeft enorm in dit deel van Nederland en dat merk je meteen. Kom meer te weten over CSI Eindhoven 2018 waaronder informatie over tijden en programma, locatie en bereikbaarheid en de mogelijkheden van parkeren of een hotel boeken. 

CSI Eindhoven 2018

De naam CSI geeft het al aan, we hebben hier te maken met een springconcours. Midden in Eindhoven bij de Karpendonkse Plas vindt dit gezellige paardenevenement plaats dat ieder jaar weer kan rekenen op vele duizenden bezoekers. Tijdens CSI Eindhoven wordt het publiek getrakteerd op een breed aanbod springwedstrijden. Maar ook andere elementen uit de paardensport zijn te bewonderen. En wat te denken van de omkadering voor het publiek waarbij onder andere heerlijk geborreld kan worden? De volgende editie van CSI Eindhoven staat op de agenda van donderdag 10 tot en met zondag 13 mei 2018.

Programma en tijden

Gedurende vier dagen is het volop paardensport wat de klok slaat. Het exacte programma wordt bekend gemaakt via de website van CSI Eindhoven. De tijden van het evenement zijn als volgt:

  • Donderdag 10 mei: 8.00 – 19.00 uur (Ladies Day)
  • Vrijdag 11 mei: 8.00 – 19.00 uur
  • Zaterdag 12 mei: 8.00 – 24.00 uur (Derby Day)
  • Zondag 13 mei: 8.30 – 18.30 uur (Grand Prix Day)

Gratis toegang

CSI Eindhoven vraagt geen entree om het evenement te bezoeken. Hiermee onderscheid het hippisch evenement zich van de meeste andere paardensportevenementen. Wie plaats wil nemen op het VIP-terras dient wel kaarten te kopen.

Bezoeken CSI Eindhoven

CSI Eindhoven vindt plaats bij de Karpendonkse Plas, wat niet ver van het centrum van Eindhoven ligt. Parkeren is mogelijk op de terreinen van de TU Eindhoven. De ingangen van de parkeerterreinen zijn te vinden aan de Insulindelaan, John. F. Kennedylaan en de Prof. Dr. Dorgelolaan. Ook met het openbaar vervoer kan je reizen. Je loopt vanaf het treinstation Eindhoven Centraal binnen 20 minuten naar de Karpendonkse Plas, eventueel kan er nog de bus worden genomen richting bushalte MMC Eindhoven waar vandaan het slechts enkele minuten lopen is naar CSI Eindhoven. Ook kan er worden overnacht in een van de vele hotels die Eindhoven rijk is. Bekijk de prijzen van de beschikbare hotelkamers via: