CSI Eindhoven

Last update: 08-11-2019

Er is nog niets bekend over CSI Eindhoven 2020

CSI Eindhoven is een evenement uit de paardensport waarbij topcombinaties springwedstrijden met elkaar aangaan. Wat CSI Eindhoven extra bijzonder maakt is dat het gratis toegankelijk is. Behalve topsport is CSI Eindhoven ook een erg gezellig evenement waarbij genoten kan worden van een hapje en een drankje en waar netwerken prima mogelijk is. Paardensport leeft enorm in dit deel van Nederland en dat merk je meteen. Kom meer te weten over CSI Eindhoven 2020 waaronder informatie over tijden en programma, locatie en bereikbaarheid en de mogelijkheden van parkeren of een hotel boeken. 

CSI Eindhoven 2020

De naam CSI geeft het al aan, we hebben hier te maken met een springconcours. Midden in Eindhoven bij de Karpendonkse Plas vindt dit gezellige paardenevenement plaats dat ieder jaar weer kan rekenen op vele duizenden bezoekers. Tijdens CSI Eindhoven wordt het publiek getrakteerd op een breed aanbod springwedstrijden. Maar ook andere elementen uit de paardensport zijn te bewonderen. En wat te denken van de omkadering voor het publiek waarbij onder andere heerlijk geborreld kan worden? De volgende editie van CSI Eindhoven staat op de agenda van donderdag 30 mei tot en met zondag 2 juni 2019.

Programma en tijden

Gedurende vier dagen is het volop paardensport wat de klok slaat. Het exacte programma wordt bekend gemaakt via de website van CSI Eindhoven. De tijden van het evenement zijn als volgt:

  • Donderdag 30 mei: 8.00 – 19.00 uur (Ladies Day)
  • Vrijdag 31 mei: 8.00 – 19.00 uur
  • Zaterdag 1 juni: 8.00 – 24.00 uur (Derby Day)
  • Zondag 2 juni: 8.00 – 17.30 uur (Grand Prix Day)

Gratis toegang

CSI Eindhoven vraagt geen entree om het evenement te bezoeken. Hiermee onderscheid het hippisch evenement zich van de meeste andere paardensportevenementen. Wie plaats wil nemen op het VIP-terras dient wel kaarten te kopen.

Bezoeken CSI Eindhoven

CSI Eindhoven vindt plaats bij de Karpendonkse Plas, wat niet ver van het centrum van Eindhoven ligt. Parkeren is mogelijk op de terreinen van de TU Eindhoven. De ingangen van de parkeerterreinen zijn te vinden aan de Insulindelaan, John. F. Kennedylaan en de Prof. Dr. Dorgelolaan. Ook met het openbaar vervoer kan je reizen. Je loopt vanaf het treinstation Eindhoven Centraal binnen 20 minuten naar de Karpendonkse Plas, eventueel kan er nog de bus worden genomen richting bushalte MMC Eindhoven waar vandaan het slechts enkele minuten lopen is naar CSI Eindhoven. Ook kan er worden overnacht in een van de vele hotels die Eindhoven rijk is. Bekijk de prijzen van de beschikbare hotelkamers via: