Dag van de Duurzaamheid

Last update: 31-03-2019

Ieder jaar op 10 oktober staat de Dag van de Duurzaamheid op het programma wanneer er tal van duurzame activiteiten plaatsvinden in Nederland. De dag wordt georganiseerd door de stichting Urgenda die zich inzetten voor een verduurzaming van Nederland. Iedereen kan meedoen en een initiatief aanmelden voor de Dag van de Duurzaamheid 2019.

Dag van de Duurzaamheid 2019

Om de aarde te sparen is duurzaam leven de weg die wel moet worden gekozen. De ontwikkelingen gaan behoorlijk snel, maar we zijn er nog lang niet. Om duurzaamheid te versnellen is er de Dag van de Duurzaamheid. Door het hele land vinden er activiteiten plaats waarbij duurzaamheid de boventoon speelt. De volgende editie van de Dag van de Duurzaamheid vindt plaats op dinsdag 10 oktober 2019.

Deelnemen

Wanneer je een initiatief hebt op het gebied van duurzaamheid kan je deelnemen aan de Dag van de Duurzaamheid. Eventueel word je geholpen met het opzetten van een activiteit. Initiatieven kunnen door alle soorten partijen worden genomen. Het maakt dus niet uit of je een activiteit wilt organiseren als bedrijf, met de straat, op school, als overheid of met de sportclub.