Dance Valley

Last update: 05-02-2020

Dancefestival Dance Valley staat al vele jaren op de agenda en weet ieder jaar weer tienduizenden bezoekers te trekken. Dankzij de prachtige locatie met heuvels en weidse velden en de goede line-up staat Dance Valley in de toplijsten van beste dancefeesten van het jaar. Dance Valley is zelfs zo populair dat er mensen uit de hele wereld naar Spaarnwoude komen om te genieten van de beste beats en dj’s. Kom meer te weten over Dance Valley 2020 zoals tickets en kaartverkoop, line-up en festivaltijden, overnachten en bereikbaarheid.

Foto: Joris Raaijman

Dance Valley 2020

Het eendaagse dancefestival Dance Valley vindt plaats in de Velsen Valley in Spaarnwoude. Dance Valley is een van de bekendste dancefestivals van Nederland en heeft al een lange geschiedenis. De organisatie weet ieder jaar weer toppers uit de dancewereld te strikken die hun kunsten vertonen op een van de vele podia. In totaal zijn er circa tien podia en ieder podium heeft gedurende de dag circa vijf tot tien DJ's achter de knoppen staan. De locatie is uniek omdat het plaatsvindt in Velsen Valley, een locatie die aandoet als een prachtig park inclusief diverse hoogteverschillen. De volgende editie van Dance Valley vindt plaats op zaterdag 8 augustus 2020.

Tickets en kaartverkoop

Tickets zijn te koop via bijvoorbeeld de website van Dance Valley. Hoe eerder je boekt, hoe meer korting je krijgt op de toegangstickets. Een early bird ticket kost € 45, een regulier ticket kost € 53,25 per persoon waarna de 3rd release en de last release voor respectievelijk € 55 en € 60 worden gekocht. De genoemde prijzen zijn overigens exclusief servicekosten. Dance Valley bezoeken met bijzondere privileges doe je met een Deluxe Ticket, Deluxe Tickets kosten € 103,25.

Foto: Joris Raaijman

Festivaltijden en line-up

Dance Valley begint om 12.00 uur wanneer de poorten openen. Het programma van ieder podium begint ook om die tijd. Het programma van de verschillende podia gaat door tot 22.00 of 23.00 uur. Om 23.00 uur is Dance Valley weer ten einde. De complete line-up en timetable zijn te vinden op de website van Dance Valley.

Overnachten

Om onbezorgd te genieten van Dance Valley is het een goed idee om een hotelkamer te boeken in de omgeving. Er zijn legio goede hotels in de omgeving waar je voor weinig geld al een prima kamer kunt boeken:

Bezoeken Dance Valley

Dance Valley vindt plaats op het grote terrein gelegen aan de Oostbroekerweg 1 in Velsen-Zuid. Komende van de snelweg A9 wijzen borden je naar het festival. Volg de “P Dance Valley” borden richting de parkeerterreinen. Een regulier parkeerticket kost € 12 per auto, maar er zijn upgrades mogelijk waarbij je dichtbij de ingang kunt parkeren. Als je met het openbaar vervoer reist kan je uitstappen op treinstation Amsterdam Sloterdijk vanwaar pendelbussen rijden naar het Dance Valley festivalterrein. Tickets voor de pendelbus kosten € 8 per persoon wanneer je deze online koopt of € 12 bij de bushalte. Kaartjes voor de pendelbus en parkeerkaarten zijn te koop In de ticketshop van Dance Valley.