Dancefair Utrecht

Last update: 07-01-2020

De muziek- en dancebeurs voor muzikaal talent en andere muziekbelangstellenden is Dancefair dat in de Utrechtse Jaarbeurs wordt gehouden. Je vindt er alles op het gebied van muziek en dance en zowel jong en oud zal er een topdag beleven. Dancefair is een beurs waar je gear kunt testen en kopen. Maar Dancefair is ook de plek om workshops bij te wonen en zodoende vanalles te leren op het gebied van dance en muziek. Kom alles te weten over de Dancefair 2020 waaronder adres en locatie, tickets en kaartverkoop, openingstijden, bereikbaarheid en programma.

Dancefair 2020

Dancefair is het evenement voor muzikaal talent, of je nou een beginner of gevorderde bent. Je vindt op Dancefair alles op het gebied van technologie, elektronische muziek, akoestische muziek en je raakt er geïnspireerd. Ieder jaar weer bezoeken ongeveer 5000 bezoekers de 200 workshops en seminars die Dancefair rijk is. Dancefair vindt plaats op een vloeroppervlakte van ongeveer 6.000 vierkante meter en er zijn ruim 260 muziekmerken aanwezig. Dancefair heeft een educatief karakter voor zowel dj’s als muzikanten. Je kunt er ook gear testen en zelfs kopen. Tevens zijn er vele recordlabels aanwezig welke op zoek zijn naar nieuw talent, dus Dancefair vormt een ideale mogelijkheid om te netwerken en met mensen uit de muziekwereld in aanraking te komen. Verschillende internationale topartiesten zullen aanwezig zijn om de bezoekers te helpen met het vinden van hun weg in de muziek. De volgende editie van de Dancefair staat op het programma op zaterdag 21 en zondag 22 maart 2020.

Tickets en kaartverkoop

Kaarten zijn te koop via de website van Dancefair en ook bij Primera. Iedereen kan Dancefair bezoeken, of je nou een beginner bent of een expert aan de draaitafels. Ook wanneer je nog minderjarig bent kan je Dancefair gewoon bezoeken. De kosten voor een regulier ticket bedragen € 39 per persoon, dit geldt zowel voor zaterdag als zondag. Een weekendticket voor beide dagen kost € 59 per persoon. De genoemde prijzen zijn inclusief servicekosten.

Openingstijden

De tijden voor 2020 zijn nog niet bekend

De Dancefair is een evenement dat twee dagen duurt en heeft de volgende openingstijden:

  • Zaterdag 21 maart: 10.30 – 18.00 uur
  • Zondag 22 maart: 10.30 – 18.00 uur

Bezoeken Dancefair

De Dancefair staat op het programma in de Jaarbeurs in Utrecht, een van de meest aansprekende beurshallen van Nederland. Het adres van deze locatie is Jaarbeursplein 6 Utrecht. Vooral met de trein geraak je zeer eenvoudig bij de Jaarbeurs, je stapt namelijk uit op Utrecht Centraal en loopt in enkele minuten naar de Dancefair. Met de auto kan je gebruik maken van de 6.500 parkeerplaatsen, de parkeerkosten bedragen € 4 per uur of € 16,- per dag maximaal. Tenslotte is het nog een optie om een hotel te boeken in Utrecht wanneer je bijvoorbeeld beide dagen wilt bezoeken: