De Blije Doos: vraag hier gratis aan

Last update: 30-01-2020

Een begrip voor zwangere vrouwen en jonge ouders zijn de zogenoemde babydozen. Deze zijn gratis aan te vragen en bevatten diverse gratis artikelen die goed van pas komen bij de geboorte van een kind. De Blije Doos is misschien wel de meest bekende babydoos en bestaat al tientallen jaren. De Blije Doos is gratis aan te vragen wanneer je in verwachting bent van een kind of wanneer je onlangs bent bevallen. Kom meer te weten over de Blije Doos, waaronder informatie over het concept, de inhoud in 2020, hoe je de Blije Doos kunt aanvragen en het WIJ cadeaupakket. 

De Blije Doos

De Blije Doos maakt onderdeel uit van het WIJ cadeaupakket dat je kunt aanvragen wanneer je zwanger bent of wanneer je nog niet zo lang geleden moeder bent geworden. Het maakt niet uit of je zwanger bent van je eerste, tweede of zevende kind; per zwangerschap kan je eenmaal de Blije Doos aanvragen. In de Blije Doos zitten leuke en handige spullen die je nodig zult hebben na de geboorte van je kind. De waarde van de spullen in de Blije Doos vertegenwoordigen enkele tientallen euro’s, dus het is zonde om deze gratis kans te laten liggen. Tel je de kortingsbonnen mee dan loopt de waarde zelfs in de honderden euro's.

Inhoud Blije Doos 2020

De inhoud van de Blije Doos is veranderlijk waardoor je niet van tevoren kunt zeggen wat de exacte inhoud is. Toch bestaat de inhoud telkens uit ongeveer dezelfde producten. Denk hierbij in 2020 ook aan een gratis pak pampers, een gratis Avent flesje, proefmonsters, babyvoeding, reclamefolders, een speentje, sokjes, enzovoorts. Zoals aangegeven is de Blije Doos onderdeel van het Wij cadeaupakket wat verder nog bestaat uit het blad Wij Jonge Ouders, extra speciale edities van het magazine en een baby mutsje met daarop de naam van het kindje. Het tijdschrift Wij Jonge Ouders ontvang je tot je kindje elf maanden oud is.

Aanvragen

Het aanvragen van de Blije Doos kan via de site van de Blije Doos of via onderstaande banner. Klik op de banner, vul enkele persoonlijke gegevens in waaronder naam, adres en uitgerekende datum. Na acceptatie van de algemene voorwaarden is de aanvraag voor de Blije Doos afgerond.

Afhalen Blije Doos

Je ontvangt vanzelf een afhaalbericht waarna je de Blije Doos kunt ophalen bij een filiaal van Prénatal. Normaal gesproken kan je de Blije Doos ophalen op het moment dat je drie tot vier maanden zwanger bent. Je moet de uitnodiging inclusief afhaalbericht meenemen naar de winkel, zonder uitnodiging krijg je geen Blije Doos mee.