De Boeskool is Lös

Last update: 05-02-2020

De De Boeskool is Lös is een meerdaags zomerfeest dat plaatsvindt in Oldenzaal. Gedurende zes dagen worden er voor alle leeftijden tientallen evenementen en activiteiten georganiseerd. Het programma is zeer divers en bestaat naast muziek en cultuur uit nog veel meer soorten vermaak. Kom meer te weten over De Boeskool is Lös 2020 waaronder informatie over de entree, programma en festivaltijden, bereikbaarheid en hotels.

De Boeskool is Lös 2020

De Boeskool is Lös is de naam van het grootste zomerfestival van Oldenzaal. Het festival staat zelfs in de toplijsten van grootste festivals van Nederland. De Boeskool is Lös wordt door maar liefst meer dan 170.000 mensen bezocht ieder jaar. Overigens betekent de naam Boeskool ‘witte kool’, een groente die vooral in Oldenzaal op grote schaal is geteeld. Op het programma van De Boeskool is Lös staan natuurlijk heel veel muzikale optredens. Maar er is ook volop ruimte voor theater, authentieke ambachten, eten en drinken, kindervermaak, sportwedstrijden en ga zo maar door. De hele week bruist het in Oldenzaal van de activiteiten. De volgende editie van De Boeskool is Lös vindt plaats van dinsdag 4 tot en met zondag 9 augustus 2020.

Festivaltijden

Het programma van De Boeskool is Lös begint op dinsdagavond wanneer het openingsconcert om 19.15 uur begint. De overige dagen vinden er van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat activiteiten plaats. De eerste activiteiten beginnen vaak al om 8.00 uur ’s morgens. Raadpleeg het complete programma van De Boeskool is Lös via deze webpagina.

Gratis toegang

Er is geen ticketverkoop voor De Boeskool is Lös. De toegang tot dit grootste zomerfestival is namelijk voor iedereen geheel gratis. En de gratis toegang geldt voor alle festivalonderdelen.

Bezoeken De Boeskool is Lös

De Boeskool is Lös vindt plaats in de binnenstad van Oldenzaal (bereken je route). Als bezoeker kan je heerlijk struinen van plein naar plein of door de straten van de stad, er zijn overal activiteiten. Aan de rand van de binnenstad zijn diverse parkeerterreinen, om ze te vinden kan je de borden volgen. Ook beschikt Oldenzaal over een treinstation vanwaar je lopend in het festivalgebied van De Boeskool is Lös kunt geraken. Omdat het een meerdaags festival is kan je ook prima overnachten in een van de hotels in Oldenzaal en zodoende meerdere dagen genieten van De Boeskool is Lös: