De Club van Sinterklaas

Last update: 10-09-2019

De Sinterklaastijd is een van de gezelligste van het jaar. Achter de schermen hebben de Sint en zijn Pieten het echter zeer druk om alles voor elkaar te krijgen. Er moet zoveel geregeld worden en er gaan nogal eens wat dingen fout. In het programma van de Club van Sinterklaas krijgt de kijker te zien hoe het er aan toe gaat bij Sint en de Pieten.  De Club van Sinterklaas is een van de populairste Sinterklaasprogramma’s en wordt uitgezonden via Facebook en Youtube. Kom alles te weten over de Club van Sinterklaas waaronder informatie over de uitzendingen en de uitzendtijden.

De Club van Sinterklaas 2019

Het Sinterklaasfeest is natuurlijk bekend vanwege het geven van cadeautjes. Deze cadeautjes worden door Sinterklaas en de Pieten met de pakjesboot mee naar Nederland genomen. Je zult begrijpen dat het niet eenvoudig is om miljoenen kinderen de juiste cadeautjes te geven. Vaak gaat er dan ook heel wat mis en raken er bijvoorbeeld cadeautjes kwijt of verdwaalt er een Piet. Ook zijn er vele slechteriken die graag Sinterklaas willen dwarsbomen. De Club van Sinterklaas geeft de kijkers een kijkje achter de schermen van Sinterklaas en zijn Pieten. Wat komt er allemaal bij kijken in de aanloop richting Pakjesavond en gaat het lukken om alles in goede banen te leiden? Volg het allemaal tijdens de hilarische Club van Sinterklaas.

Omdat de Club van Sinterklaas 20 jaar bestaat zijn er dit jaar verschillende voorstellingen. Tickets voor de voorstellingen kosten € 19,50 per persoon. De voorstellingen zijn:

  • Terneuzen, 17 november 2019
  • Middelburg, 23 november 2019
  • Rotterdam, 26 en 27 november 2019
  • Groningen, 1 december 2019
  • Utrecht, 4 december 2019

Uitzendingen 2019

De Club van Sinterklaas is te volgen via Facebook en Youtube. Twee keer per week zullen er live uitzendingen worden uitgezonden. Het is tijdens deze uitzendingen mogelijk om vragen te stellen. De uitzendingen zijn wekelijks op:

  • Woensdag: 18.30 uur
  • Zondag: 10.30 uur

Club van Sinterklaas feest en film

Behalve de uitzendingen op televisie zijn er ook het populaire Club van Sinterklaas feest in november 2019 in Utrecht en komen er regelmatig Club van Sinterklaas films in de bioscoop. Deze films zijn ook te koop op DVD. De film van de Club van Sinterklaas zal vanaf 16 oktober 2019 in de bioscoop te zien zijn