Home » De Club van Sinterklaas

De Club van Sinterklaas 2017

De Sinterklaastijd is een van de gezelligste van het jaar. Achter de schermen hebben de Sint en zijn Pieten het echter zeer druk om alles voor elkaar te krijgen. Er moet zoveel geregeld worden en er gaan nogal eens wat dingen fout. Het televisieprogramma de Club van Sinterklaas laten iedere dag zien hoe het er aan toe gaat bij Sint en de Pieten.  De Club van Sinterklaas is een van de populairste Sinterklaasprogramma’s op televisie. Kom alles te weten over de Club van Sinterklaas waaronder informatie over de uitzendingen, herhalingen, duur van de uitzendingen, presentatie, tijden en datums.

De Club van Sinterklaas

Het Sinterklaasfeest is natuurlijk bekend vanwege het geven van cadeautjes. Deze cadeautjes worden door Sinterklaas en de Pieten met de pakjesboot mee naar Nederland genomen. Je zult begrijpen dat het niet eenvoudig is om miljoenen kinderen de juiste cadeautjes te geven. Vaak gaat er dan ook heel wat mis en raken er bijvoorbeeld cadeautjes kwijt of verdwaalt er een Piet. Ook zijn er vele slechteriken die graag Sinterklaas willen dwarsbomen. De Club van Sinterklaas geeft de kijkers een kijkje achter de schermen van Sinterklaas en zijn Pieten. Wat komt er allemaal bij kijken in de aanloop richting Pakjesavond en gaat het lukken om alles in goede banen te leiden? Volg het allemaal tijdens de hilarische Club van Sinterklaas.

Uitzendingen 2017

Er is nog geen informatie bekend over de uitzendingen in 2017, onderstaand volgt een inschatting:

De Club van Sinterklaas wordt uitgezonden via onder andere RTL 4, Jetix en Fox Kids. De datum van de uitzendingen in 2017 moeten nog bekend worden gemaakt. Door te kijken naar de vorige jaren is er wel een inschatting te maken van wanneer de uitzendingen van de Club van Sinterklaas zullen starten. Vermoedelijk is de eerste uitzending op maandag 13 november 2017, aangezien later die week de Landelijke intocht van Sinterklaas plaats zal vinden. De laatste uitzending is dan op 5 december 2017, oftewel Pakjesavond. De uitzendtijden zijn als volgt:

  • Maandag: 7.35 / 9.50 / 15.40 uur
  • Dinsdag: 7.35 / 9.50 / 15.40 uur
  • Woensdag: 7.35 / 9.50 / 15.40 uur
  • Donderdag: 7.35 / 9.50 / 15.40 uur
  • Vrijdag: 7.35 / 9.50 / 15.40 uur
  • Zaterdag: 8.00 uur (compilatie)
  • Zondag: 11.25 uur (compilatie)
ClubvanSinterklaas.jpg

Duur uitzendingen

Een losse uitzending van de Club van Sinterklaas duurt ongeveer tien minuten. Dit kan enigszins fluctueren en soms duren ze dus langer of korter.

Herhalingen

Wanneer je een uitzending van de Club van Sinterklaas hebt gemist kan je deze natuurlijk gewoon terugkijken op een later moment. Een dag later volgen telkens de herhalingen om 7.25 en 15.30 uur. Op 5 december worden zelfs diverse uitzendingen nogmaals uitgezonden op televisie. Tenslotte zijn de uitzendingen van de Club van Sinterklaas ook terug te zien via het RTL Themakanaal.

Club van Sinterklaas feest en film

Behalve de uitzendingen op televisie zijn er ook het populaire Club van Sinterklaas feest en komen er regelmatig Club van Sinterklaas films in de bioscoop. Deze films zijn ook te koop op DVD