Decibel Outdoor

Last update: 05-02-2020

Iedereen kent de Beekse Bergen in Hilvarenbeek natuurlijk van het dierenpark en naastgelegen speelpark. Maar de Beekse Bergen zijn ook de gastheer van het dancefestival Decibel Outdoor. Het festival Decibel Outdoor vormt het hoogtepunt van een heel weekend bomvol met festiviteiten. De allerbeste dancemuziek en de leukste DJ's produceren weer een geweldige show voor de bezoeker. Kom alles te weten over Decibel Outdoor 2020 zoals adres en locatie, tickets en kaartverkoop, tijden van het festival en de bereikbaarheid.

Decibel Outdoor 2020

Een van de leukste buitenfestivals van Nederland is Decibel Outdoor dat op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 augustus 2020 plaatsvindt op de Beekse Bergen nabij Tilburg. Tal van topartiesten en DJ's treden op en verzorgen een spetterend feest. Decibel Outdoor is een dancefestival waar vooral de wat hardere dancemuziek wordt gedraaid. Er treden maar liefst 175 artiesten op verdeeld over 14 area's. Er zijn zelfs 2 officiële eindshows. Ben je benieuwd naar de line-up en het programma van Decibel Outdoor? Bezoek dan de website van het festival en blijf op de hoogte van wat je kunt verwachten op de festivaldag.

Festivaltijden

Het festival Decibel Outdoor op 22 en 23 augustus is een festival dat overdag plaatsvindt. Decibel Outdoor begint op zaterdag en zondag 13.00 uur in de middag en duurt op zaterdag tot 01.00 uur en op zondag tot 23.00 uur in de avond.Op vrijdag 21 augustus is het van 18.00 uur tot 01.00 uur

Decibel Weekend

Misschien is één dag feesten niet voldoende voor je. In dat geval kan je natuurlijk ook gewoon het hele weekend terecht op de Beekse Bergen voor het Decibel Weekend. Het Decibel Weekend begint op vrijdag 21 augustus om 13.00 uur en duurt tot en met maandag 24 augustus om 12.00 uur.

Tickets

Afhankelijk van of je het hele weekend aanwezig wilt zijn of alleen tijdens het Decibel Outdoor Festival op de zaterdag kan je kiezen welke kaarten je wilt kopen. De tickets zijn onder andere via de website van Decibel Outdoor te koop (b2s ticketshop). Eventueel kunnen ook online al parkeerkaarten, buskaarten, tokens of kluisjes worden gekocht zodat je op de dag zelf zo min mogelijk zaken meer hoeft te regelen. De entree is voor 18 jaar en ouder. De kosten voor een regulier dagticket voor het festival op zaterdag € 79,95, De premium ticket voor zaterdag is € 129,95. Ook kun je kiezen voor het weekend ticket, waarmee je ook naar de pre- en afterparty kan. Een twee-dagen ticket kost € 99,95 en premium € 149,95. Een weekend ticket kost € 139,95 en de premium versie hiervan € 189,95.

Bezoeken Decibel Outdoor

Omdat Decibel Outdoor plaatsvindt op het terrein van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek (bereken route) is er aan parkeerplaatsen geen gebrek. Stel je navigatie in op het adres Beekse Bergen 1 in Hilvarenbeek, eenmaal op de locatie aangekomen kan je de aanwijzingen van de verkeersregelaars volgen. Als je met de trein het festival wilt bezoeken is treinstation Tilburg Centraal het aangewezen treinstation. Direct naast het station is een grote bushalte waarvandaan (pendel)bussen rijden naar Decibel Outdoor. Het is tevens mogelijk om een hotelkamer te boeken in de buurt van de Beekse Bergen: