Disney’s Halloween Festival

Last update: 08-04-2019

De magische wereld van Disneyland Parijs staat in de periode rondom Halloween helemaal in het teken van dit griezelige feest. Tijdens Disney’s Halloween Festival lopen veel slechteriken rond door het park die je een griezelig bezoek zullen geven. Gelukkig is er ook veel vrolijkheid en zijn alle bekende Disney figuren zoals Mickey en Donald ook gewoon aanwezig. Kom meer te weten over Disney’s Halloween Festival 2019 waaronder programma, tickets en kaartverkoop en overnachten. Ook is er de bekende Disney’s Halloween Party.

Disney’s Halloween Festival - algemeen

Samen met het hele gezin griezelen van de onvervalste heerlijke Disneysfeer waarin schurken de bovenhand voeren doe je tijdens Disney’s Halloween Festival. Tot de schurken mogen natuurlijk Jafar, Gaston, The Evil Queen, The Old Hag en Frolle worden gerekend. Een bezoek aan Disney’s Halloween Festival bouwt zich op volgens een bepaald programma. Waar er in de ochtenduren nog een lieflijke sfeer hangt met vrolijk lachende pompoenen zullen de gemene schurken in de middaguren prominenter aanwezig zijn. Maar Disney zou Disney niet zijn wanneer het vooral genieten is van gezelligheid, bekende figuren als Mickey, Donald en Goofey en natuurlijk de prachtige optochten en parades geheel in de stijl van het seizoen en Halloween. Ook is er weer de fantastische avondshow vol kleuren, licht en magie.

Datum 2019

Halloween in Disneyland Parijs duurt vijf weken. De volgende editie van Disney’s Halloween Festival staat gepland van dinsdag 1 oktober tot en met zondag 3 november 2019.

Disney’s Halloween Party

Op de dag van Halloween zelf, namelijk 31 oktober, staat de Disney’s Halloween Party op het programma. Tijdens deze avond zijn er een parade en unieke shows. De tijden van de Halloween Party zijn van 20.30 tot 01.00 uur. Om toegang te krijgen tot Disney’s Halloween Party heb je een afzonderlijk ticket nodig. Uiteraard is het toegestaan om verkleed te komen.

Tickets en kaartverkoop

Tickets een kaarten voor toegang tot de parken van Disneyland Parijs zijn gewoon aan de kassa te koop. Ook kan je vooraf online al tickets kopen, vaak met kortingen. Kinderen betalen een kortingstarief. Tenslotte is er de mogelijkheid om een trip naar Disneyland Parijs te boeken via een touroperator, zij kopen vaak groot in waardoor ze een bezoek aan Disneyland Parijs zeer voordelig kunnen aanbieden. Vind voordelige vakanties via bijvoorbeeld:

Overnachten Disneyland Parijs

Ook tijdens Disney’s Halloween Festival kan je overnachten in een van de prachtige hotels die bij het park horen. Bij de hotelovernachtingen is de toegang tot de parken meestal al inbegrepen. Eventueel kan er worden gekozen voor half- en volpension waarbij ook eten en drinken zijn inbegrepen. Veel bezoekers combineren een bezoek aan Disneyland Parijs met een bezoek aan de wereldstad Parijs en boeken een hotelovernachting in de stad van de liefde: