Dominator Festival

Last update: 07-01-2020

Een indrukwekkend hardcorefestival op een even zo indrukwekkende locatie, dat is Dominator op het E3 strand in Eersel. Dominator staat zelfs in de top van de allergrootste hardcorefeesten ter wereld. Houd je van hardcore en wil je de sfeer aan het water eens beleven? Wie kaarten haalt voor Dominator is er bij op zaterdag 18 juli 2020. Kom meer te weten over Dominator 2019 waaronder informatie over tickets en kaartverkoop, line-up en programmering, bereikbaarheid en festivaltijden.

Dominator 2020

Het E3 strand in Eersel is de naam van een recreatieterrein rondom een kunstmatig gegraven meer. Normaal tref je er vooral veel zonnende en relaxende mensen aan, maar op zaterdag 20 juli 2019 is dit anders. Wie dan aanwezig is op het E3 strand houdt op zijn minst van zeer harde dancemuziek. Sterker nog, die dag is het tijd voor Dominator, een megafestival waar hardcore, rawstyle, terror, industrial, early hardcore en frenchcore worden gedraaid op zeven podia. Na omzwervingen door heel Nederland vindt het evenement Dominator nu alweer meerdere jaren plaats in Eersel. Dat betekent dus een heerlijk zomers festival met snoeiharde dancemuziek.

Kaartverkoop

De ticketinformatie voor 2020 is nog niet bekend

Een normaal entreebewijs voor Dominator kost € 74,50. Er zijn geen VIP-kaarten beschikbaar. Wel is het mogelijk om speciale hotelarrangementen te regelen waarbij je dus naast toegang tot Dominator ook een hotelovernachting koopt. De minimum leeftijd voor het bezoeken van het festival is 18 jaar. Het is ook mogelijk om als VIP het festival te bezoeken, dit kost € 119,50.

Line-up en programmering

Hardcore is een Nederlands muziekproduct, de allerbeste hardcore DJ's zijn ook Nederlands. Omdat Dominator tot de allergrootste hardcorefestivals ter wereld behoort, staan er ieder jaar dan ook veel van de grootste DJ's achter de draaitafels in Eersel. De indrukwekkende line-up, de openingstijden van het festivalterrein en de invulling van het programma vind je op de website van Dominator.

Festivaltijden

De festivaltijden van Dominator 2020 zijn als onderstaand:

  • Aanvang: 11.00 uur
  • Einde: 23.00 uur

Bezoeken Dominator

Het adres van het E3 strand in Eersel is Buivensedreef 10. Wanneer je niet uit de directe omgeving afkomstig bent is de auto een geschikt vervoersmiddel. Je kiest voor de autosnelweg A67 (Eindhoven naar Antwerpen) en neemt afslag 30 (Eersel). Hierna wijzen borden je naar de het festivalterrein en parkeerterreinen. Met het openbaar vervoer is iets omslachtiger, maar je voorkomt problemen met verkeersdrukte en parkeren. Er rijden pendelbussen tussen het treinstation Eindhoven Centraal en het E3 strand (kosten € 8). Ook kan je ervoor kiezen om een hotelkamer te boeken in de buurt van Dominator: