Douwe Egberts Punten

Sparen voor DE producten

Al sinds mensenheugenis kan je met de koffie van Douwe Egberts punten sparen waarmee je leuke producten van Douwe Egberts kunt sparen. Ook andere aan koffie en thee gerelateerde producten zin met grote korting te koop. Kom alles te weten over het spaarprogramma van Douwe Egberts en de waardepunten die je ermee verkrijgt. Kom te weten waar je de waardepunten van DE kunt verzilveren en wat de waarde is van de punten.

Douwe Egberts Punten

Douwe Egberts is een bekende Nederlandse onderneming die zich bezighoudt met levensmiddelen, thee en vooral natuurlijk koffie. Op de verpakkingen van de producten van Douwe Egberts, maar ook op die van Pickwick en SENSEO zijn gratis waardepunten aanwezig. Deze waardepunten, ook wel Douwe Egberts Punten (of DE Punten) genoemd kan je sparen en er op een later moment leuke producten mee kopen. Knip de punten simpelweg uit de verpakking en bewaar ze.

Sparen voor producten

Met de Douwe Egberts Punten is het mogelijk om producten te kopen bij Blokker. Bundel de Douwe Egberts Punten per 1.000 in een envelopje of met een elastiekje. De producten waar je uit kunt kiezen hebben te maken met koffie en thee en zijn veelal producten van Douwe Egberts, SENSEO, Pickwick of bijvoorbeeld producten van koffiezetmachines zoals Philips. De categorieën waaruit je kunt kiezen zijn onder andere bewaarblikken en potten, isoleermokken en kannen, koffiezetapparaten, mokken en kopjes, accessoires, glazen, koffie- en theepotten, melkkannetjes en suikerpotjes, schotels, borden en schalen. 

Hoe sparen?

De waardepunten van DE vind je op de verpakkingen van alle producten van Douwe Egberts, SENSEO en Pickwick. De waardecoupons knip je uit de verpakking en vertegenwoordigen een bepaalde waarde. Bewaar ze in bundels van 1.000 punten. De Douwe Egberts Punten zijn onbeperkt geldig wanneer ze geen datumaanduiding hebben. Het is ook mogelijk om de Douwe Egberts Punten digitaal te sparen via Mijn D.E. waar je ook op ieder gewenst moment je je digitale puntensaldo kunt inzien.

Punten bijkopen

De producten worden betaald met de gespaarde Douwe Egberts Punten, eventueel kan er worden bijbetaald om punten bij te kopen:

  • 200 punten: € 1,-
  • 500 punten: € 2,50
  • 1.000 punten: € 5,-
  • 2.000 punten: € 10,-