Down the Rabbit Hole

Last update: 08-01-2020

Het driedaagse festival Down the Rabbit Hole is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende Nederlandse festivals gedurende de zomermaanden. Down the Rabbit Hole is qua opzet vergelijkbaar met een evenement als Lowlands en trekt ieder jaar tienduizenden bezoekers. Down the Rabbit Hole won reeds meerdere festival awards en weet ieder jaar weer te vernieuwen. Kom meer te weten over Down the Rabbit Hole 2020 waaronder informatie over de festivallocatie, tickets, bereikbaarheid en camping en hotels waar overnacht kan worden.

Down the Rabbit Hole Festival 2020

Down the Rabbit Hole vindt plaats in het park De Groene Heuvels wat gelegen is in de gemeente Beuningen ten westen van Nijmegen. Down the Rabbit Hole is een experimenteel festival waarin surrealisme, avontuur en psychedelica een hoofdrol spelen. Op Down the Rabbit Hole zijn meerdere muziekpodia en is ook van alles te beleven op het gebied van kunst, film en design. De ontdekkingsreis duurt meerdere dagen en er heerst een grote vrijheid waarbij je kunt genieten van kampvuren, zwemmen in de recreatieplas, verstopte disco’s, enzovoorts. De eerstvolgende editie van Down the Rabbit Hole vindt plaats van vrijdag 3 juli tot en met zondag 5 juli 2020.

Tickets en kaartverkoop

Om Down the Rabbit Hole te bezoeken moet je minimaal 16 jaar oud zijn. De tickets zijn verkrijgbaar via Ticketmaster en kosten € 177 per persoon. Een ticket biedt toegang tot het festivalterrein gedurende drie dagen inclusief overnachting op de camping. Wie er vroeg bij is betaalt een kortingstarief. Ook grote groepen krijgen een flinke korting op het toegangsticket voor Down the Rabbit Hole en betalen slechts € 159,- per persoon. Alle genoemde prijzen zijn inclusief servicekosten.

Line-up

De line-up van het festival is te raadplegen via de website van het evenement, behalve grotere namen staat er ook veel onbekend talent op de bühne. 

Festivaltijden

Down the Rabit Hole hanteert de volgende festivaltijden in 2020:

  • Vrijdag 3 juli: 10.00 - 04.30 uur
  • Zaterdag 4 juli: 10.00 - 04.30 uur
  • Zondag 5 juli: 10.00 - 04.30 uur
  • Camping: donderdag 12.00 - maandag (circa 14.00 uur)

Overnachten

Down the Rabbit Hole biedt de mogelijkheid om te overnachten op de camping. De camping is geopend van donderdag 2 juli tot en met maandag 6 juli 2020. Als je geen behoeft hebt aan het overnachten op een camping maar liever kiest voor een hotelovernachting zijn er diverse hotels in de omgeving. Vergelijk de prijzen van de vrije hotelkamers via:

Bezoeken Down the Rabbit Hole

Down the Rabbit Hole vindt plaats in park De Groene Heuvels, wat gelegen is nabij de autosnelweg A50. Vanaf het treinstation van Wijchen rijdt een pendelbus van en naar het festivalterrein van Down the Rabbit Hole. Met een ticket voor het festival mag je gratis gebruik maken van deze pendelbus. Je kunt Down the Rabbit Hole ook met de auto bezoeken en parkeren op het parkeerterrein. Een parkeerticket kost € 27,50 per voertuig. Wanneer je in de voorverkoop je parkeerticket koopt kost deze € 18,50.