DvhN LenteFair

Last update: 07-02-2020

Heerlijk als de eerste warme zonnestralen weer op je huid schijnen. De lammetjes die aan het ronddartelen zijn in de weilanden. En alles groeit en bloeit weer. De perfecte tijd voor de Dagblad van het Noorden LenteFair! Laat je verrassen, inspireren en motiveren in de Tuinen te Frederiksoord op 9 en 10 mei 2020 door de mooiste, nieuwste en heerlijkste producten die de lente in je huis brengen.

Wat is de DvhN LenteFair?

Ruim opgezet, onder de fruitbomen, zijn rond de honderd kraampjes te vinden waar je een verscheidenheid aan producten kunt vinden. Denk aan nieuwe, kleurrijke bloemen om je tuin of interieur mee op te vrolijken. Proef heerlijke eigengemaakte producten uit de streek. Of bekijk de vele snuisterijen die je onmogelijk kan weerstaan. Het aanbod is zo groot dat het te veel is om op te noemen. Je zult het zelf moeten zien om te ervaren hoe breed het aan bod is en hoeveel plezier iedereen beleeft in deze heerlijke sfeer.

Volop genieten

Daarnaast kunt je genieten van enkele artiesten die de mooiste liedjes spelen om je in de juiste sfeer te betrekken. Breng een bezoek aan de dieren of kom gezellig naar de kinderactiviteit waar de kinderen met veel plezier enige tijd door brengen. Ook kun je lekker vertoeven op een van de terrassen, om te genieten van een heerlijk koud ijsje of om de trek te stillen met een heerlijk snack. Of breng een bezoekje aan de aardbeienkraam, waar deze heerlijke, rode, lekker ruikende vruchten je aan liggen te staren.

Openingstijden en entreeprijzen

Kom gezellig langs met je ouders, familie of vrienden om te genieten van deze prachtige mogelijkheid om je voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Omdat de fair plaatsvindt in de buitenlucht is de viervoeter ook welkom, mits hij is aangelijnd. De fair is beide dagen geopend van 10.00 – 17.00 en de entree is €7,50 in de reguliere verkoop en € 6,50 online.