Efteling Oud & Nieuw

Last update: 09-10-2019

Bruisend het nieuwe jaar in doe je tijdens het Efteling Oud & Nieuw evenement. Speciaal voor de echte Efteling fans is er nu de Oud & Nieuw avond waarbij je behalve attracties ook kunt genieten van vuurwerk, oliebollen, champagne en fantastische optredens. Efteling Oud & Nieuw is het evenement om samen met vrienden of familie te beleven. Nog specialer zijn de arrangementen waarbij je overnacht in Bosrijk of het Efteling Hotel. Kom meer te weten over Efteling Oud & Nieuw 2019 – 2020 waaronder informatie over tickets en kaartverkoop, programma en tijden en het overnachten in Bosrijk of het Eftelling Hotel. 

Efteling Oud & Nieuw 2019- 2020

Een bezoek aan de Efteling is altijd een feest vanwege de spectaculaire attracties, de fraaie decoratie van het park en de gezellige sfeer. De Efteling is niet voor niets al vele jaren attractiepark nummer één van Nederland. Op oudejaarsavond organiseert de Efteling een speciale Oud & Nieuw avond waarbij de bezoekers samen met familie en vrienden de avond kunnen doorbrengen en vervolgens knallend het nieuwe jaar in kunnen gaan. Uiteraard vindt Efteling Oud & Nieuw plaats op de avond van dinsdag 31 december 2019 en de vroege nacht van woensdag 1 januari 2020.

Programma en tijden

Efteling Oud & Nieuw is een avondvullend programma:

  • Als bezoeker van Efteling Oud & Nieuw heb je uiteraard toegang tot het park en haar attracties. Ook krijg je een oliebol en een glaasje bubbels. Bij Oud en Nieuw hoort ook vuurwerk en je wordt dan ook getrakteerd op een spetterend vuurwerk zodra het nieuwe jaar is begonnen. Om geheel in de sfeer te komen zijn er verschillende muzikale optredens. De thema-avond duurt van 19.00 tot 01.00 uur.
  • Behalve de thema-avond kan er aanvullend worden deelgenomen aan het dinerarrangement. Hierbij geniet je van een driegangen-dinerbuffet inclusief drankjes

Tickets en prijzen

Afhankelijk van je wens kan er worden gekozen voor een drietal opties:

  • Ticket voor Efteling Oud & Nieuw: € 40
  • Abonneehouders krijgen 25% korting
  • Ticket voor Dinerarrangement: tussen de € 73 en € 97 
  • Parkeren is gratis
  • Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis, voor kinderen tot en met 12 jaar kost het diner 70

Overnachten

Na een gezellige avond is het niet altijd even prettig om nog naar huis te moeten rijden. Waarom niet overnachten in de Efteling? Het attractiepark beschikt over Bosrijk en het Efteling Hotel. Beide opties hebben speciale Oud & Nieuw arrangementen samengesteld:

  • Vakantiepark Bosrijk of Loonsche Land: aankomst op 30 december en verblijf van vier nachten plus vijf dagen toegang tot de Efteling
  • Efteling Hotel of Loonsche Land: aankomst op 31 december en verblijf van twee nachten plus drie dagen toegang tot de Efteling
  • Overige hotels: natuurlijk is het ook mogelijk om voordelig te overnachten in een hotel in de omgeving van de Efteling. Een overzicht van voordelige hotelkamers vind je via onderstaande button:

Korting Efteling

Om voordelig de Efteling te bezoeken zijn er meerdere manieren om te besparen op je entreetickets. Bekende voorbeelden zijn de AH Efteling Spaaractie, de korting via de ANWB en natuurlijk de korting die je kunt krijgen via gespaarde Air Miles. Meer over de mogelijkheden om met korting naar de Efteling te gaan is vermeld op Overzicht Kortingsacties Efteling.