Eindhoven Culinair 2020

Last update: 20-03-2020

Er is nog niets bekend over Eindhoven Culinair 2020

Het lekkerste festival van Eindhoven is Eindhoven Culinair. Dit evenement trekt ieder jaar tienduizenden bezoekers naar het Stadswandelpark om te genieten van allerlei lekkere gerechten. Bezoekers kunnen de gerechtjes kopen voor lage prijzen en of één van de pleintjes, terrassen, proeflokalen of paviljoens bezoeken. Eindhoven Culinair is het festival waar je ongedwongen kunt genieten van al het heerlijks dat er te verkrijgen is. Kom meer te weten over Eindhoven Culinair 2018 waaronder de locatie, openingstijden, tickets en kaartverkoop, betaalwijze en bereikbaarheid.

Eindhoven Culinair 2018

Tijdens Eindhoven Culinair bieden lokale restaurateurs lekkere gerechten aan. De bezoekers kunnen deze lekkernijen ontdekken, proeven en beleven. Vanwege de locatie, het Stadswandelpark, heerst er een heerlijk ontspannen sfeer die extra versterkt wordt door de prachtige paviljoens, pleintjes, proeflokalen en terrassen waar je kunt plaatsnemen. Uiteraard is er ook volop entertainment zodat Eindhoven Culinair aandoet als een echt dagje uit. De volgende editie van Eindhoven Culinair vindt plaats van zaterdag 18 tot en met dinsdag 21 mei 2018. Eindhoven Culinair wordt dus georganiseerd gedurende het lange Pinksterweekend.

Openingstijden

Het vierdaagse evenement Eindhoven Culinair heeft de onderstaande openingstijden in 2018:

  • Zaterdag 18 mei: 17.30 - 24.00 uur
  • Zondag 19 mei: 17.30 - 24.00 uur
  • Maandag 20 mei: 17.30 - 24.00 uur
  • Dinsdag 21 mei: 17.30 - 24.00 uur

Tickets en kaartverkoop

Tickets voor Eindhoven Culinair kosten € 7,50 per persoon, kinderen tot 12 jaar mogen gratis Eindhoven Culinair bezoeken mits ze worden begeleid door een volwassene. Voor kinderen is er bijvoorbeeld ook de VIP Kids Club. Een ander concept is Business Culinair, een borrel die op vrijdag van 16.00 tot 19.00 uur wordt georganiseerd. De kosten voor een viergangen diner bedragen € 75,- en Business Culinair is een perfecte kans om te netwerken en te genieten in één.

Betaalwijze hapjes

De verschillende lekkernijen van de restaurateurs kunnen worden betaald met gewoon geld. Voorheen moesten er zogenoemde Lempkes worden gekocht, maar dat is dus niet meer aan de orde. Oude Lempkes van vorig jaar kunnen overigens nog wel gewoon ingeleverd.

Bezoeken Eindhoven Culinair

Eindhoven Culinair vindt plaats in het Stadswandelpark, een groot park aan de zuidzijde van de Eindhovense binnenstad. Het Stadswandelpark is bereikbaar per auto; parkeren is mogelijk in de omgeving. Je kunt het navigatiesysteem instellen op Alberdingk Thijmlaan 3 in Eindhoven. Met het openbaar vervoer is de combinatie trein en bus mogelijk. Neem de bus vanuit treinstation Eindhoven Centraal naar bushalte Looiakkerstraat. Ook kan je een hotelkamer boeken in Eindhoven en zodoende het evenement meerdere dagen bezoeken of de stad beter leren kennen: