Home » Electronic Family

Electronic Family

9b5fa0bba9f14b78bfa40a3df40d489d.jpg

Er is nog geen informatie over Electronic Family 2018 bekend.

De lekkerste dancebeats en trancemuziek worden tijdens Electronic Family weer ten gehore gebracht. Electronic Family is een echt zomerfestival waarbij je kunt genieten van heerlijke dancemuziek in zomerse sferen. Electronic Family vindt in 2017 niet meer plaats in het Amsterdamse Bos maar in de Autotron bij Den Bosch. Kom meer te weten over Electronic Family 2017 inclusief informatie over tickets en kaartverkoop, datums en locatie, festivaltijden en line-up, bereikbaarheid en overnachten.

Electronic Family 2017

Wat een veranderingen voor Electronic Family in 2017. Ten eerste verhuist het dancefestival naar de Autotron nabij Den Bosch en ten tweede is Electronic Family voor de eerste keer een meerdaags festival dat het hele weekend duurt. Wat natuurlijk overeind blijft is de onvervalste voorliefde voor trancemuziek tijdens Electronic Family. Het festival is zelfs het grootste outdoor trancefeest van Europa met in totaal vier podia en tientallen van de beste DJ's ter wereld. De eerstvolgende editie van Electronic Family is gepland in het weekend van zaterdag 5 en zondag 6 augustus 2017.

Entreetickets

Electronic Family is toegankelijk voor bezoekers van minimaal 18 jaar en trekt bezoekers uit binnen- en buitenland. Als bezoeker heb je de keuze uit dagtickets en weekendtickets die recht geven op twee dagen toegang. Een dagticket voor Electronic Family voor de zaterdag of zondag kost € 39,- per persoon, een weekendticket is te koop voor € 70,- per persoon. Tevens zijn er zogenoemde VIP Tickets te koop tijdens de voorverkoop. 

Festivaltijden

De festivaltijden zijn op beide dagen waarschijnlijk van 12.00 tot 24.00 uur. Tot de line-up behoren DJ's als Gaia, Bryan Kearney en Andrew Rayel. 

Bezoeken Electronic Family

De locatie van Electronic Family is een bijzondere, het festival vindt namelijk midden in de Autotron in Rosmalen, wat vlakbij de stad Den Bosch ligt. Kom je uit de regio? Het perfect vervoersmiddel is dan de fiets. Je fiets op je gemak naar het festivalterrein en bent gevrijwaard van de drukte op de wegen en parkeerterreinen. De beste manier voor mensen afkomstig van verder weg is om gebruik te maken van het openbaar vervoer. Reis hiervoor naar het treinstation van 's-Hertogenbosch en volg de aanwijzingen naar de pendelbussen die de bezoekers op en neer pendelen tussen het station en Electronic Family. Kom je toch liever met de auto naar Electronic Family? De Autotron is gelegen aan de autosnelweg A59 (afrit 50). Parkeren is mogelijk bij de Autotron tegen betaling.