Home » Electronic Family

Electronic Family

Last update: 07-03-2018

De lekkerste dancebeats en trancemuziek worden tijdens Electronic Family weer ten gehore gebracht. Electronic Family is een echt zomerfestival waarbij je kunt genieten van heerlijke dancemuziek in zomerse sferen. Electronic Family vindt in 2018 wederom plaats in de Autotron bij Den Bosch. Kom meer te weten over Electronic Family 2018 inclusief informatie over tickets en kaartverkoop, datums en locatie, festivaltijden en line-up, bereikbaarheid en overnachten.

Electronic Family 2018

Electronic Family betekent een onvervalste voorliefde voor trancemuziek. Het festival is zelfs het grootste outdoor trancefeest van Europa met in totaal vier podia en tientallen van de beste DJ's ter wereld. De eerstvolgende editie van Electronic Family is gepland op 28 juli 2018.

Entreetickets

Electronic Family is toegankelijk voor bezoekers van minimaal 18 jaar en trekt bezoekers uit binnen- en buitenland. Een dagticket voor Electronic Family kost € 35 per persoon. Met het dagticket heb je ook recht op toegang tot de afterparty. Een los ticket voor de afterparty kost overigens € 10. De prijzen zijn inclusief servicekosten.

Festivaltijden

De festivaltijden zijn als volgt:

  • Begin: 12.00 uur
  • Eind: 23.00 uur
  • Afterparty: 23.00 - 01.00 uur

Bezoeken Electronic Family

De locatie van Electronic Family is een bijzondere, het festival vindt namelijk midden in de Autotron in Rosmalen, wat vlakbij de stad Den Bosch ligt. Kom je uit de regio? Het perfect vervoersmiddel is dan de fiets. Je fiets op je gemak naar het festivalterrein en bent gevrijwaard van de drukte op de wegen en parkeerterreinen. De beste manier voor mensen afkomstig van verder weg is om gebruik te maken van het openbaar vervoer. Reis hiervoor naar het treinstation van 's-Hertogenbosch en volg de aanwijzingen naar de pendelbussen die de bezoekers op en neer pendelen tussen het station en Electronic Family. Kom je toch liever met de auto naar Electronic Family? De Autotron is gelegen aan de autosnelweg A59 (afrit 50). Parkeren is mogelijk bij de Autotron tegen betaling.