Encore Festival

Last update: 10-02-2020

 

Het is nog niet bekend of Encore Festival doorgaat in 2020

Muziekliefhebbers van urban muziek, hip hop en R&B kennen Encore Festival uiteraard vanwege de wekelijkse feesten in De Melkweg te Amsterdam. Maar Encore Festival organiseert ook een buitenfeest van formaat op het NDSM Werf in Amsterdam. De stijl en de sfeer tussen het zomerfestival en de clubavonden zijn identiek, maar de setting is geheel anders. Ben je benieuwd naar de line-up, programma, kaartverkoop en bereikbaarheid? Kom alles te weten over Encore Festival 2019.

Encore Festival 2019

Halverwege augustus is het nog hartje zomer en dat biedt natuurlijk volop kansen om een zomerse dag te genieten van de beste hip hop en R&B klanken tijdens Encore Festival. Dit festival wordt georganiseerd op het befaamde NDSM Werf in Amsterdam-Noord. Er wachten drie podia en bijna vijftig Nederlandse en internationale artiesten en DJ's op je. Ieder jaar bezoeken ongeveer 15.000 mensen het muziekfestival om te genieten van de beats en raps. De volgende editie van Encore Festival vindt plaats op zaterdag 24 augustus 2019.

Tickets

Een ticket voor Encore Festival is onder andere via Ticketmaster en de locatie De Melkweg te koop. De kosten voor een regulier entreebewijs voor het urban festival bedragen € 35 tot € 45 per persoon, afhankelijk van het moment van het kopen van een ticket (vroege boekers krijgen korting). De organisatie raad bezoekers aan om alleen via deze verkoopkanalen je kaarten te kopen, andere verkoopkanalen verkopen de tickets bijvoorbeeld met een extra marge waardoor je teveel betaalt.

Festivaltijden en line-up

Het Encore Festival begint om 13.00 uur en duurt tot 23.00 uur, waardoor je met een beetje geluk een heerlijk zomers feestje beleeft. Op de website van Encore Festival kan je het programma, de timetable en de line-up van het evenement terugvinden.

Bezoeken Encore Festival

Het adres van het NDSM Werf in Amsterdam is de TT. Neveritaweg 77. Er zijn parkeermogelijkheden nabij het festivalterrein. Nog beter is het om de trein als vervoersmiddel uit te kiezen. Vanaf treinstation Amsterdam Centraal vertrekt ieder kwartier een veerpont naar de andere zijde van het IJ. Vervolgens is het nog een heel klein stukje lopen naar de ingang van Encore Festival. Natuurlijk kan er ook een hotel worden geboekt in Amsterdam om de nacht door te brengen: