Home » EO Jongerendag

EO-Jongerendag

Last update: 31-07-2018

Het is nog niet bekend wat de datum is van de editie van 2019.

Het evenement voor Christelijke jongeren is natuurlijk de EO-Jongerendag. Samen genieten van muziek, het delen van dezelfde christelijke passie en luisteren naar inspiratievolle sprekers. Het GelreDome is Arnhem vormt het decor van deze gezellige en spirituele EO-Jongerendag. Ben je een van de tienduizenden bezoekers? Kom alles te weten over de EO-Jongerendag 2018 zoals het programma en de line-up, bereikbaarheid en festivaltijden, tickets en kaartverkoop.

EO-Jongerendag 2018

Een dag vol steengoede muziek van artiesten uit binnen- en buitenland, variërend van popmuziek tot rock tot gospel en nog veel meer, dat is de EO-Jongerendag. Maar de EO-Jongerendag is nog meer, de EO-Jongerendag is namelijk gericht op christelijke jongeren die actie het geloof belijden. Om hier vorm aan te geven zullen er sprekers zijn en wordt er gesproken over het geloof. De EO-Jongerendag is daarom een dag waarbij naast genieten van top muziek ook het religieuze en spirituele een belangrijke rol speelt. De volgende editie van de EO-Jongerendag vindt plaats op zaterdag 26 mei 2018.

Tickets en kaartverkoop

Tickets voor de EO-Jongerendag zijn te koop via de website van het evenement. De tickets kosten € 15,- per persoon. Wanneer je lid bent van EO of BEAM betaal je het kortingstarief van € 10,- per persoon. Door lid te worden van BEAM krijg je zelfs het kaartje gratis. Je kunt kiezen uit veldkaarten of tribunekaarten.

Festivaltijden

De EO-Jongerendag is een volle dag gezelligheid. Al om 11.00 uur ’s ochtends opent het buitenterrein. Om 12.00 uur gaan vervolgens de deuren van de GelreDome open en kan je het stadion in. Om 13.30 uur begint het programma en rond de klok van 21.00 uur is het afgelopen.

Programma en line-up

Het programma en de line-up van EO-Jongerendag zijn te vinden op de website van de EO-Jongerendag. Ook dit jaar zal er weer een verrassend en divers programma worden gepresenteerd aan de bezoekers.

Bezoeken EO-Jongerendag

De GelreDome is de locatie waar de EO-Jongerendag plaatsvindt en is gelegen aan het adres Batavierenweg 25 te Arnhem. Wie met de trein komt kan voor € 5,- per persoon gebruik maken van een pendelus die rijdt tussen treinstation Arnhem en het GelreDome. Ook kan de normale bus worden genomen maar hiervoor is een OV-chipkaart nodig. Ook met de auto is een bezoek aan de EO-Jongerendag geen probleem. Bij het GelreDome zijn parkeerterreinen waar geparkeerd kan worden voor € 15,- per dag. Een vooraf gekochte parkeerkaart kost € 12,- per auto.