eRIC 

Last update: 12-09-2019

eRic is de afkorting van expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing. Dit is een vakbeurs voor bedrijven en instellingen welke werkzaam zijn binnen de hulpverlening en veiligheid, bijvoorbeeld vakorganisaties, operationele hulpverleners en aanbieders van diensten en producten. Tijdens eRic komen veel van de partijen uit het vakgebied samen en is er volop ruimte voor kruisbestuiving en netwerken. Kom meer te weten over eRic 2020 zoals de locatie, openingstijden, het aanmelden voor het bijwonen van de beurs en de bereikbaarheid.

eRic 2020

Een van de redenen waarom we het in Nederland zo goed hebben is doordat er een goede hulpverlening is en omdat het leven er relatief veilig is. Niet alleen de diensten maar ook het toezicht en de regelgeving helpen hieraan bij. Doordat er goed wordt samengewerkt is het niveau extra hoog. De vakbeurs voor deze sector is de expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing (eRIC). De volgende editie is op woensdag 22 en donderdag 23 april 2020.

Openingstijden

Het tweedaagse beursevenement eRIC heeft in 2020 deze openingstijden:

  • Woensdag 22 april: 10.00 - 18.00 uur
  • Donderdag 23 april: 10.00 - 18.00 uur

Registratie

Om eRIC bij te wonen is het noodzakelijk je vooraf aan te melden via de website. Aanmelden is mogelijk vanaf circa twee maanden voor de start van de beurs.

Bezoeken 112 Vakdagen

Vakbeurs eRIC vindt plaats op Vliegveld Twenthe, dat gelegen is aan de Vliegveldweg 345 te Enschede. Parkeren is mogelijk op het ruime parkeerterrein van het vliegveld. Een parkeerticket kost € 10. Het dichtsbijzijnde treinstation is op een behoorlijke afstand gelegen en is Enschede Centraal.