Home » eRIC

eRIC 

Last update: 24-12-2018

Er is nog niks bekend over de editie van 2019, hieronder is informatie over de vorige editie te vinden.

eRic is de afkorting van expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing. Dit is een vakbeurs voor bedrijven en instellingen welke werkzaam zijn binnen de hulpverlening en veiligheid, bijvoorbeeld vakorganisaties, operationele hulpverleners en aanbieders van diensten en producten. Tijdens eRic komen veel van de partijen uit het vakgebied samen en is er volop ruimte voor kruisbestuiving en netwerken. Kom meer te weten over eRic 2018 zoals de locatie, openingstijden, het aanmelden voor het bijwonen van de beurs en de bereikbaarheid.

eRic 2018

Een van de redenen waarom we het in Nederland zo goed hebben is doordat er een goede hulpverlening is en omdat het leven er relatief veilig is. Niet alleen de diensten maar ook het toezicht en de regelgeving helpen hieraan bij. Doordat er goed wordt samengewerkt is het niveau extra hoog. De vakbeurs voor deze sector is de expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing (eRIC). De volgende editie is op woensdag 18 en donderdag 19 april 2018.

Openingstijden

Het tweedaagse beursevenement eRIC heeft in 2018 deze openingstijden:

  • Woensdag 18 april: 10.00 - 18.00 uur
  • Donderdag 19 april: 10.00 - 18.00 uur

Registratie

Om eRIC bij te wonen is het noodzakelijk je vooraf aan te melden via de website. Aanmelden is mogelijk vanaf circa twee maanden voor de start van de beurs.

Bezoeken 112 Vakdagen

Vakbeurs eRIC vindt plaats op Vliegveld Twenthe, dat gelegen is aan de Vliegveldweg 345 te Enschede. Parkeren is mogelijk op het ruime parkeerterrein van het vliegveld. Een parkeerticket kost € 10. Het dichtsbijzijnde treinstation is op een behoorlijke afstand gelegen en is Enschede Centraal.