Home » Etos Babydoos

Etos Babydoos (Ouders van Nu): vraag hier gratis aan

Last update: 28-12-2017

De Etos Babydoos is er speciaal voor zwangere vrouwen en nieuwe ouders. De Etos Babydoos wordt geschonken door Ouders van Nu en bestaat in twee varianten, namelijk de Zwanger Box en de Baby Box. In de Etos Babydoos zitten leuke gratis spulletjes die goed van pas komen rondom de zwangerschap en bevalling. Kom alles te weten over de Etos Babydoos zoals de inhoud, het aanvragen van een Etos Babydoos en het ophalen. 

Etos Babydoos (Ouders van Nu)

De Etos Babydoos is een van de meest geliefde babydozen die gratis verkrijgbaar is. Eigenlijk heet de babydoos helemaal geen Etos Babydoos maar Ouders van Nu Zwanger Box of Ouders van Nu Baby Box. Hoe dan ook, de babydozen zitten in beide gevallen vol handige producten en cadeautjes die je goed kunt gebruiken tijdens de zwangerschap of na de geboorte. Tevens ontvang je de Zwanger Groeikalender en de Baby Groeikalender, aanbiedingen van partners, enzovoorts. De Etos Babydoos kan alleen worden aangevraagd wanneer je in Nederland woont.

Inhoud Etos Babydoos 2018

De inhoud van de Etos Babydoos verschilt per periode en is afhankelijk van welke aanbieders en adverteerders er op dat moment samenwerken. De inhoud bestaat vaak uit typische babyspulletjes zoals doekjes, hapjes, crème, papjes, luiers, proefverpakkingen, leesvoer, enzovoorts. In 2018 is dit ook het geval.

Aanvragen

Heb je interesse in de gratis Ouders van Nu Zwanger Box of de Baby Box? Je kunt de babydozen gratis online aanvragen of door te bellen met 088-5500183. Bij je aanvraag moet je persoonlijke gegevens zoals naam, adres, uitgerekende datum, enzovoorts opgeven. Het aanvragen kan tot de 34e zwangerschapsweek. Als je jezelf later aanmeldt krijg je alleen de Ouders van Nu Baby Box. Iedere zwangerschap kan je opnieuw de Etos Babydozen aanvragen.

Afhalen Etos Babydoos

De Etos Babydoos (Ouders van Nu Zwanger Box of Baby Box) kan worden afgehaald bij de winkels van Etos. Je ontvang een persoonlijke ophaalkaart zodra je de Etos Babydoos kunt ophalen. Bij de ophaalkaart is ook een kortingsbon van Etos gevoegd, dus je kunt ook nog eens voordelig shoppen bij de winkelketen. De Ouders van Nu Zwanger Box wordt al tussen de 14e en 18e zwangerschapsweek opgestuurd. Als je de babydoos pas later hebt aangevraagd zal je deze vaak al binnen een week na de aanvraag ontvangen per mail. De Baby Box wordt logischerwijs pas verstrekt na de geboorte van het kind. Over het algemeen ontvang je de ophaalkaart binnen vijf weken na de uitgerekende bevalling.