Ouders van Nu Zwanger- en Babybox

Vraag hier gratis aan

Last update: 30-01-2020

De Ouders van Nu Zwangerbox en Babybox is er speciaal voor zwangere vrouwen en nieuwe ouders. De Ouders van Nu babydozen kunnen worden opgehaald bij Blokker en bestaan uit twee varianten, namelijk de Zwangerbox en de Babybox. In de Ouders van Nu Zwangerbox en Babybox zitten leuke gratis spulletjes die goed van pas komen rondom de zwangerschap en bevalling. Kom alles te weten over de Ouders van Nu Zwangerbox en Babybox zoals de inhoud, het aanvragen van een Ouders van Nu Zwangerbox en Babybox en het ophalen. 

Ouders van Nu Zwangerbox en Babybox

De Ouders van Nu Zwangerbox en Babybox behoren tot de meest geliefde babydozen die gratis verkrijgbaar is. Beide babydozen zitten vol handige producten en cadeautjes die je goed kunt gebruiken tijdens de zwangerschap of na de geboorte. De Ouders van Nu Zwangerbox en Babybox Babydoos kunnen alleen worden aangevraagd wanneer je in Nederland woont.

Inhoud Ouders van Nu babydozen 2020

De inhoud van de Ouders van Nu Zwangerbox en Babybox verschillen per periode en is afhankelijk van welke aanbieders en adverteerders er op dat moment samenwerken. De inhoud bestaat vaak uit typische babyspulletjes zoals doekjes, hapjes, crème, papjes, luiers, proefverpakkingen, leesvoer, enzovoorts. In 2020 is dit ook het geval.

Aanvragen

Heb je interesse in de gratis Ouders van Nu Zwangerbox en Babybox? Je kunt de babydozen gratis online aanvragen. Bij je aanvraag moet je persoonlijke gegevens zoals naam, adres, uitgerekende datum, enzovoorts opgeven. Het aanvragen kan tot de bevalling. Als je jezelf later aanmeldt krijg je alleen de Ouders van Nu Baby Box. Iedere zwangerschap kan je opnieuw de Ouders van Nu Zwangerbox en Babybox aanvragen.

Afhalen Ouders van Nu Zwangerbox en Babybox

De Ouders van Nu Zwangerbox en Babybox kunnen worden afgehaald bij de winkels van Blokker. Je ontvang binnen vijf werkdagen na de aanvraag een persoonlijke ophaalkaart zodra je de Ouders van Nu Zwangerbox en Babybox kunt ophalen bij één van de Blokker filialen.