Etos treinkaartjes 2020: datum en kosten

Last update: 27-01-2020

Etos en Nederland zijn natuurlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden en hebben een lange geschiedenis. Etos staat midden in de maatschappij en organiseert hierdoor ook diverse leuke acties. Een van de populairste kortingsacties die Etos ieder jaar organiseert zijn de voordelige treinkaartjes. Met een voordelig Etos treinkaartje reis je voordelig met twee personen een dag met de trein door heel Nederland. Kom te weten vanaf welke datum de Etos treinkaartjes te koop zijn in 2020, wat de voorwaarden en kosten zijn en waar je ze kunt kopen.

Etos treinkaartjes

Er zijn diverse winkelketens die gedurende bepaald periodes voordelige treinkaartjes verkopen. De treintickets die Etos verkoopt zijn met recht wel zeer voordelig te noemen. Tienduizenden belangstellenden koper ieder jaar treinkaartjes bij Etos en besparen daarmee tientallen euro’s voor een dagje treinen. Etos treinkaartjes zijn in 2020 gedurende twee verkoopperiodes te koop.

Datum Etos Treinkaartjes 2020

Vanwege marketingtechnische redenen maakt Etos de exacte datums van de start van de treinkaartactie pas op het laatste moment bekend. Hierdoor weet je dus niet ver van tevoren wanneer de kortingsactie precies zal starten. Toch is de datum van de start van de actie wel te benaderen door te controleren wanneer er voordelige Etos treinkaartjes te koop waren in voorgaande jaren. De voorgaande jaren waren er ieder jaar twee kortingsacties, een in het voorjaar en een in het najaar. De actiedatums van de Etos treinkaartjes zijn als volgt:

  • 2 tot en met 15 april 2020 (niet bevestigd)
  • 3 tot en met 16 december 2020 (niet bevestigd)

Kosten

Etos treinkaartjes zijn al te koop voor maar € 19,75 per persoon (vaak inclusief extra lekkernijen). Etos treinkaartjes zijn vooral geschikt voor reizigers ouder dan 12 jaar, aangezien jongere kinderen voordeliger uit zijn met een Railrunner ticket. Kinderen tot en met drie jaar reizen zelfs gratis.

Verkooppunten

Etos treinkaartjes kunnen worden gekocht via de website en via de winkels van de drogisterijketen. De stationsfilialen van Etos verkopen geen treintickets.

Gebruiken treinkaartjes

Gebruik de Etos treinkaartjes binnen de aangegeven reisperiode vanaf 11.00 uur tot aan de laatste trein van die dag. De kaartjes worden per twee verkocht en dienen ook door twee personen gelijkertijd te worden gebruikt (Superdal ticket + Meereiskaart). Er mag gebruik worden gemaakt van de treinen van onder andere NS, Veolie, Syntus en nog diverse andere vervoerders. De Thalys mag niet worden gebruikt met het Etos treinkaartje.

Overnachten

Een treinticket is geschikt voor één dag reizen met de trein, maar toch kan het interessant zijn om langer te blijven in een stad naar keuze en er bijvoorbeeld te overnachten: