Eurosparen

Last update: 17-10-2018

Eurosparen is een populaire manier om kortingen te krijgen op tal van producten en leuke uitjes. Eurosparen doe je door artikelen te kopen van deelnemende merken en gebruik te maken van de code op de verpakking. De deelnemende merken en producten zijn zeer gangbaar en worden vaak gebruikt binnen een huishouden, dus Eurosparen is een simpele manier om lekkere kortingen te scoren. Kom meer te weten over Eurosparen zoals bij welke producten en merken je euro’s kunt sparen, waarop je kortingen krijgt dankzij Eurosparen en hoe het werkt.

Eurosparen

Met Eurosparen spaar je op een eenvoudige manier kortingen bij elkaar voor leuke uitjes en activiteiten. Deze zijn onder te verdelen in de categorieën er-op-uit, musicals & theater, uitjes, elektronica, kind, muziek, DVD’s & lezen, wonen & koken, ontspan & verzorg, mode & accessoires, Koffie, kortingsvouchers en sportief. De gespaarde Eurosparen-euro’s kan je gebruiken in de Spaarshop. De Eurosparen-euro is de spaareenheid van het concept.

Deelnemende merken Eurosparen

Eurosparen is mogelijk door producten te kopen van verschillende bekende A-merken. De merken die deelnemen aan Eurosparen zijn Campina, Optimel, Friesche Vlag, Milner, Chocomel, Mona, Yoki en Vifit. De deelnemende producten zijn tevens goed herkenbaar aan het Eurosparen logo.

Hoe werkt het?

Het sparen via Eurosparen is eenvoudig. Wanneer je een product hebt gekocht van één van de deelnemende merken of producten kan je de unieke code die op de verpakking staat gebruiken. Ga hiervoor naar de website van Eurosparen en vul de code in. Iedere code die je invult is minimaal 2,5 Eurosparen-euro’s waard. Je hoeft niet direct de Eurosparen-euro’s te benutten, je kunt ook eerst je spaarsaldo flink opbouwen en pas op een later moment het saldo verzilveren.

Kortingen en uitjes

Het spaarsaldo kan je gebruiken voor het krijgen van kortingen op producten en activiteiten. Je kiest je besteding uit in de Spaarshop van Eurosparen. Om over te gaan tot het verzilveren van Eurosparen-euro’s zal je wel eenmalig jezelf moeten registreren op de website van Eurosparen.  Als je te weinig spaarsaldo bij elkaar hebt gespaard voor het uitje of korting naar wens kan je ook ervoor kiezen om via iDeal bij te betalen. Het is niet mogelijk om je Eurosparen tegoed om te wisselen tegen geld.