Eurospoor Utrecht

Last update: 18-05-2019

Er is nog geen informatie over Eurospoor 2020

Fans van modeltreinen en modelspoorbanen opgelet. Eurospoor is de grootste modelspoorbeurs van Europa en herbergt circa vijftig van de meest prachtige modelspoorbanen uit binnen- en buitenland. Behalve prachtige modelspoorbanen is het ook de beurs waar liefhebbers alles kunnen kopen en ruilen op het gebied van treinen en treinmodellen en er worden demonstraties gegeven over hoe je zelf onderdelen kunt maken voor je modelspoorbaan. Alles over Eurospoor 2020 vind je onderstaand zoals de datum, de openingstijden, het programma, tickets en kaartverkoop en de bereikbaarheid.

Eurospoor 2020

Eurospoor is de beurs in Nederland voor treinliefhebbers en modelspoorbouwers. Er zijn bedrijven uit Nederland en ver daarbuiten aanwezig die informatie verschaffen en voordelige onderdelen verkopen. Ook wanneer je zelf niet actief bent met het bouwen van modelspoorbanen is Eurospoor de moeite waard, je zult er immers je ogen uitkijken wanneer je de spoorbanen en mini tafereeltjes aanschouwt. Ook kinderen zullen er de tijd van hun leven hebben, want ze hebben de mogelijkheid om mee te helpen de baan te bedienen, prijzen te winnen, zelf modelspoorbanen te bouwen, te spelen, enzovoorts. De volgende editie van Eurospoor vindt plaats van vrijdag 9 tot en met zondag 11 november 2018.

Openingstijden

De openingstijden van Eurospoor 2018 zijn als onderstaand:

  • Vrijdag 9 november: 10.00 – 18.00 uur
  • Zaterdag 10 november: 9.30 – 17.30 uur
  • Zondag 11 november: 9.30 – 17.00 uur

Tickets en kaartverkoop

De kosten aan de kassa van de Jaarbeurs bedragen € 17,50 voor een volwassene, kinderen van 3 tot en met 11 jaar betalen een gereduceerd tarief van € 7,50. Overigens ontvang je een korting wanneer je de kaarten online koopt (volwassenen € 16,50 en kinderen € 7,-). Op zondag 11 november is er een speciale dag waarbij kinderen tot en met 11 jaar gratis entree krijgen.

Bezoeken Eurospoor

Eurospoor wordt georganiseerd in de Jaarbeurs te Utrecht, het adres van deze locatie is Jaarbeursplein 6 (bereken je route). Dit megacomplex beschikt over eigen parkeerplaatsen, waardoor automobilisten voor de deur kunnen parkeren. Er zijn maar liefst 6.500 parkeerplaatsen waar tegen betaling kan worden geparkeerd (€ 4 per uur, € 16,50 maximaal dagtarief). Doordat de Jaarbeurs naast het treinstation Utrecht Centraal is gelegen is het evenement ook perfect per trein te bezoeken. De stad beschikt ook over tal van prima betaalbare hotels: