Kalender » Eurospoor

Eurospoor: 3 - 5 november 2017

f35ce2a4517b4af59c603f61ccffe70e.jpg

Fans van modeltreinen en modelspoorbanen opgelet. Eurospoor is de grootste modelspoorbeurs van Europa en herbergt circa vijftig van de meest prachtige modelspoorbanen uit binnen- en buitenland. Behalve prachtige modelspoorbanen is het ook de beurs waar liefhebbers alles kunnen kopen en ruilen op het gebied van treinen en treinmodellen en er worden demonstraties gegeven over hoe je zelf onderdelen kunt maken voor je modelspoorbaan. Alles over Eurospoor 2017 vind je onderstaand zoals de datum, de openingstijden, het programma, tickets en kaartverkoop en de bereikbaarheid.

Eurospoor 2017

Eurospoor is de beurs in Nederland voor treinliefhebbers en modelspoorbouwers. Ook wanneer je zelf niet actief bent met het bouwen van modelspoorbanen is Eurospoor de moeite waard, je zult er immers je ogen uitkijken wanneer je de spoorbanen en mini tafereeltjes aanschouwt. Ook kinderen zullen er de tijd van hun leven hebben, want ze hebben de mogelijkheid om mee te helpen de baan te bedienen, prijzen te winnen, zelf modelspoorbanen te bouwen, te spelen, enzovoorts. De volgende editie van Eurospoor vindt plaats van vrijdag 3 tot en met zondag 5 november 2017.

Openingstijden

De openingstijden van Eurospoor 2017 zijn als onderstaand:

  • Vrijdag 3 november: 10.00 – 18.00 uur
  • Zaterdag 4 november: 9.30 – 17.30 uur
  • Zondag 5 november: 9.30 – 17.00 uur

Tickets en kaartverkoop

De kosten aan de kassa van de Jaarbeurs bedragen € 17,50 voor een volwassene, kinderen van 3 tot en met 11 jaar betalen een gereduceerd tarief van € 7,50. Overigens ontvang je een korting wanneer je de kaarten online koopt (volwassenen € 15,50 en kinderen € 7,-). Op zondag 25 oktober is er een familiedag, dus ideaal om te bezoeken met het hele gezin of met opa en oma. Op de familiedag gelden voordeligere tarieven.

Bezoeken Eurospoor

Eurospoor wordt georganiseerd in de Jaarbeurs te Utrecht, het adres van deze locatie is Jaarbeursplein 6. Dit megacomplex beschikt over eigen parkeerplaatsen, waardoor automobilisten voor de deur kunnen parkeren. Er zijn maar liefst 6.500 parkeerplaatsen waar tegen betaling kan worden geparkeerd (€ 4 per uur, € 16 maximaal dagtarief). Doordat de Jaarbeurs naast het treinstation Utrecht Centraal is gelegen is het evenement ook perfect per trein te bezoeken. De stad beschikt ook over tal van prima betaalbare hotels: