Exclusive Spring Fair

Last update: 09-10-2019

Tijdens het Paasweekend van 2020 vindt op het landgoed van Kasteel Groeneveld in Baarn wederom de hoogwaardige “binnen – buitenbeurs” Exclusive Spring Fair plaats. Dé unieke Woon- & Lifestylebeurs waarbij het volledige kasteel is omgetoverd tot een spannende “pop-up” departmentstore, gevuld met alle componenten voor een eigentijds luxueus leven. De lommerrijke tuin achter het kasteel wordt vertegenwoordigd met veel Home & Garden. Ook kunt u hier terecht voor een hapje en een drankje. Op de gezellige terrassen staan namelijk veel smaakvolle foodtrucks, vergezeld met gezellige muziek in het voorjaarszonnetje.

Succesvolle editie

Vorig jaar, tijdens de eerste editie van de exclusieve woon- & lifestylebeurs, waren de bezoekers erg enthousiast. ‘’Veel gezelligheid, shoppen en lekker genieten van een lekker hapje en drankje’’ was slechts één van de vele positieve reacties. Dit jaar is er extra aandacht naar het tuinpaviljoen, dat is uitgebreid met nog meer tuinspecialisten. Hier is tevens een overdekt Deli Food Paviljoen waar het publiek biologische en ambachtelijk gemaakte delicatessen proeft uit binnen- en buitenland.

Workshops en paasactiviteiten

Omdat Exclusive Spring Fair tijdens het paasweekend plaatsvindt  zijn er diverse workshops en paasactiviteiten georganiseerd. Bezoekers gaan naar gouden eieren op zoek en maken zo  kans op mooie prijzen. Daarnaast kunnen de allerkleinsten in de tuin van het immense landgoed op zoek gaan naar paaseieren. Het uitgebreide aanbod zorgt ervoor dat Exclusive Spring Fair voor iedereen wat moois te bieden heeft. Dit maakt Exclusive Spring Fair hét evenement voor degenen die iets unieks willen doen tijdens het paasweekend.

Voor jong en oud

Tijdens Exclusive Spring Fair kunnen kinderen genieten van de Fiep Westendorp tentoonstelling op de zolder in Kasteel Groeneveld. Tijdens deze tentoonstelling wordt de 100ste verjaardag van illustratrice Fiep Westendorp gevierd. Haar tekeningen van o.a. Jip & Janneke, hebben al vele generaties een bijzondere plek in de harten van jong en oud. Met deze activiteiten biedt de voorjaarsbeurs voor jong en oud wat wils en is daarmee een gezellige voorjaarsbeurs voor iedereen! Kortom de Exclusive Spring Fair is hét perfecte evenement voor tijdens de paasdagen.

Wat, wanneer en waar

  • Locatie: Kasteel Groeneveld, Groeneveld 2, Baarn
  • Data: Vrijdag 10 april t/m maandag 13 april 2020
  • Openingstijden: Dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur
  • Entreeprijs: € 12,50 per persoon bij online voorverkoop en middels digitale kortingsbon of kortingskaart. Aan de kassa € 15,00. Kinderen van 4 tot 14 jaar € 2,50.
  • Parkeren: ruime gratis parkeergelegenheid.
  • Website: www.exclusivespringfair.nl