FeelGood Market 

Last update: 10-12-2019

Kan je ook zo genieten van het struinen langs marktkraampjes met bijzondere items? Dan moet je zeker eens de FeelGood Market in Eindhoven bezoeken. In tegenstelling tot normale markten vind je hier extra veel bijzondere producten waaronder bijvoorbeeld kunst en design. De ambiance die er heerst is ontspannen en perfect om eens met het gezin of vrienden te bezoeken. Ook omdat eten en drinken een voorname rol speelt op de FeelGood Market. Kom te weten op welke datums de FeelGood Market plaatsvindt in 2020, wat de openingstijden zijn, welke activiteiten er te beleven zijn en hoe je FeelGood Market kunt bereiken.

FeelGood Market – Strijp S Eindhoven

Midden in het artistieke hart van Eindhoven wordt maandelijks de FeelGood Market georganiseerd. De FeelGood Market is een soort markt, maar de waren die verkocht worden zijn specialer. Wat dit evenement zo bijzonder maakt is het feit dat het een uitermate diverse markt is waar volop ruimte is voor creativiteit en vernieuwende producten. Op de FeelGood Market vind je daarom ook bijzondere streekproducten, sieraden, mode, kunst, design, biologisch voedsel, handgemaakte voorwerpen, enzovoorts. Ook is er volop livemuziek, dans, workshops en theater. Behalve het kopen van heerlijke lekkernijen kan je er er ook voor kiezen een massage af te nemen, een hapje of drankje te nuttigen op het terras, het krijgen van adviezen op gebied van onder andere gezondheid, enzovoorts. De FeelGood Market is ideaal voor een bezoek met kinderen, want er worden gedurende de dag diverse activiteiten voor kinderen georganiseerd.

Datum en openingstijden 2020

De FeelGood Market vindt meerdere malen per jaar plaats in 2020, in principe iedere derde zondag van de maand. De markt duurt van 12.00 tot 18.00 uur. Ben je benieuwd welke datums de FeelGood Market zal plaatsvinden? Op deze pagina vind je de agenda inclusief datums en openingstijden.

Gratis toegang

De FeelGood Market is gratis te bezoeken, je hoeft geen tickets te kopen. Het is hierdoor één van de grootste gratis te bezoeken maandelijkse evenementen van Eindhoven en omstreken.

Locatie

De locatie, Strijp-S, is te midden van diverse oude Philips fabrieken die momenteel startende bedrijven en kunstenaars huisvesten. Deze artistieke omgeving haalt het beste in de mens naar boven en dat vertaalt zich dus naar de bijzondere FeelGood Market. Afwisselend en afhankelijk van het jaargetijde vindt de FeelGood Market buiten op Strijp-S (Ketelhuisplein, Torenallee) of binnen (Klokgebouw) plaats. Al deze locaties zijn gelegen op Strijp-S, een gebied in het centrum van Eindhoven. In uitzonderlijke gevallen vindt de FeelGood Market weleens plaats op locaties buiten Strijp-S.

Bezoeken FeelGood Market

De beste manier om de FeelGood Market te bezoeken is met de fiets wanneer je uit de buurt komt. Kom je van verder weg, dan is de trein een goede optie. Het treinstation Eindhoven Beukenlaan is naast Strijp-S gelegen waardoor je in enkele minuten de markt oploopt. Kom je met de auto dan kan je gebruik maken van de betaalde parkeergarage op Strijp-S. Stel je navigatie in op het adres Klokgebouw 50 te Eindhoven. Maar let op, vanwege drukte is het niet altijd eenvoudig om een parkeerplaats te vinden.