Festivak

Last update: 12-09-2019

De evenementenbranche en entertainmentindustrie zijn grote markten in Nederland waarbinnen vele tienduizenden mensen direct danwel indirect werkzaam zijn. De vakbeurs Festivak gaat dieper in op alles wat er komt kijken rondom de wereld van evenementen en entertainment. Het uiteindelijke doel is natuurlijk om het perfecte evenement of festival te organiseren en hierbij kan Festivak absoluut helpen. Kom meer te weten over Festivak 2019 waaronder informatie over de gratis registratie, openingstijden, en bereikbaarheid.

Festivak 2019

De vakbeurs voor mensen uit de evenementenbranche en entertainmentindustrie is Festivak. Gedurende twee dagen is dit de plek voor alle professionals uit deze vakgebieden. Er zijn presentaties, debatten, themapleinen, symposia, netwerkmogelijkheden en natuurlijk de laatste innovaties. Festivak is geschikt voor professionals uit de evenementenwereld en entertainmentindustrie. Ook overheden en andere beslisbevoegden zullen op Festivak een interessante dag beleven. Tenslotte is de beurs ook geschikt voor media, horeca, marketingprofessionals, adviseurs en communicatiemedewerkers. Festivak staat gepland op woensdag 6 en donderdag 7 november 2019.

Openingstijden

De openingstijden van Festivak 2019 zijn op beide dagen van het beursevenement gelijk:

  • Woensdag 6 november: 11.00 – 19.00 uur
  • Donderdag 7 november: 11.00 – 18.00 uur

Gratis toegang

Festivak is een business-to-business beurs. Mede hierdoor wordt er ook geen entree gevraagd en kan je dus gratis het beursevenement bijwonen. Wel is het noodzakelijk je te registreren als gratis bezoeker. De gratis bezoekersregistratie is telkens mogelijk vanaf september. Tijdens Festivak zijn alleen vakprofessionals welkom, de beurs is niet te bezoeken door consumenten of studenten.

Bezoeken Festivak

Evenementenbeurs Festivak vindt plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Het adres van de Brabanthallen is de Diezekade 2. Parkeren is mogelijk op de eigen parking die maar liefst 4.000 plaatsen telt. Met de trein reis je naar treinstation Den Bosch en vanuit daar zijn de Brabanthallen lopend te bereiken.