Festival Mundial

Last update: 10-12-2019

Festival Mundial is helaas failliet, er is dus geen Festival in 2020

Wereldmuziek in optima forma, dat is Festival Mundial in Tilburg. Gedurende twee dagen wordt er een brede keur aan wereldse muziek ten tonele gebracht. Festival Mundial is een muzikaal en cultureel evenement voor mensen die houden van verrassende muziek, verbreding van de eigen horizon en een geweldige sfeer. Kom meer te weten over Festival Mundial 2019, bijvoorbeeld op welke locatie het evenement plaatsvindt, wat de openingstijden zijn, welke muziek je er kunt horen, tickets en kaartverkoop en bereikbaarheid.

Festival Mundial 2018

Punkmuziek uit Azië, popmuziek uit Afrika, gospel uit Rusland of hiphop uit Zuid-Amerika; als je het al ergens zou horen, dan is het op Festival Mundial. Tijdens Festival Mundial staan vaak bijzondere artiesten uit binnen- en buitenland op het podium, Festival Mundial is een muzikale reis zonder grenzen. Maar Festival Mundial is ook een cultureel evenement met volop dans, theater, circus, enzovoorts. Festival Mundial wordt georganiseerd in Tilburg aan de Spoorzone, de volgende editie vindt plaats op zaterdag 29 en zondag 30 juni 2018. Dat beloven dus weer twee bijzondere dagen te worden.

Festivaltijden

Festival Mundial duurt twee dagen, de openingstijden zijn:

  • Zaterdag 29 juni: 13.00 – 01.00 uur
  • Zondag 30 juni: 13.00 – 23.00 uur

Tickets en kaartverkoop

Deze informatie is van 2018, over 2019 is nog niks bekend omtrent de kaartverkoop

Om Festival Mundial te bezoeken ben je genoodzaakt kaarten te bemachtigen. Een ticket kan onder andere via de website van Festival Mundial worden aangekocht. De kosten bedragen € 47,50 voor een dagticket en € 52,50 voor een weekendticket. Kinderen tot en met 12 jaar betalen geen entree en mogen, onder begeleiding van een volwassene, gratis naar binnen. Het is op Festival Mundial zelfs mogelijk om te overnachten op een camping die gelegen is aan de St. Ceciliastraat 1 in Tilburg (navigeren naar Hazelaarstraat). Een campingticket kost € 17,50 voor één nacht tot € 42,50 voor drie nachten.

Bezoeken Festival Mundial

Festival Mundial wordt in de Spoorzone te Tilburg georganiseerd. Zoals deze naam al aangeeft is dit het gebied aan het spoor gelegen. Doordat het terrein ook nog dichtbij treinstation Tilburg Centraal ligt is de trein de beste methode om er te geraken. In slechts enkele minuten loop je van het station naar Festival Mundial. Ook is Festival Mundial met de auto te bezoeken, het navigatieadres is NS Plein 65. Parkeren is mogelijk in betaalde parkeergarages aan de Telegraafstraat 20, Paleisring 27-29, Achter de Heuvel 3, Gasthuisring 60 en Heuvelpoort 354. Liever overnachten in Tilburg of omgeving? Vergelijk dan de prijzen van de beschikbare hotelkamers: