Ticketverkoop

Helaas hebben we voor dit evenement geen ticketverkoop en moeten we u verwijzen naar het officiele verkoopkanaal. Bent u organisator en wilt u ook tickets via Festipedia gaan verkopen? Neem dan contact op via ons contactformulier.

Online tickets

Bijna alle evenementen en festivals kaarten via de eigen website. Het voordeel is dat je zeker weet dat je op deze websites nooit meer dan het reguliere tarief betaalt. Ook ben je verzekerd dat het veilig is om hier je tickets te kopen, je hebt immers niet te maken met derden die er een slaatje uit willen slaan. Let er dus altijd goed op dat je alleen tickets koopt via de officiële verkoopkanalen.

Ticketverkopers

Sommige festivals besteden de verkoop van toegangskaarten uit aan ticketverkopers zoals Ticketmaster. Bij officiële verkopers zal je ook het reguliere tarief betalen. Let wel op, onofficiële verkoopkanalen verkopen ook tickets maar dan met een extra bedrag erop. Dit soort verkopers koopt grote aantallen tickets op en probeert geld te verdienen aan de wederverkoop.

Kortingskaarten

Een groot aantal evenementen verkoopt ook kaarten met flinke kortingen. Dit gebeurt bijvoorbeeld via reguliere verkoopkanalen zoals de eigen website. Denk hierbij aan groepskortingen of kortingskaarten voor vroege boekers. Lees daarom altijd goed de pagina over de kaartverkoop door, de kans zit er dik in dat je tientallen procenten kunt besparen.

Kortingsacties

Een andere manier om geld te besparen is door te zoeken naar kortingsacties. Vaak zijn er vanuit promotioneel oogpunt kortingsacties opgezet waarmee je kortingskaarten kunt kopen. Kortingsacties worden in veel gevallen gepromoot via social media als Facebook of Twitter. Tenslotte zijn er websites die gespecialiseerd zijn in het aanbieden van kaarten via kortingsacties.