Fields of Joy

Last update: 09-03-2020

Er is nog niets bekend over Field of Joy 2020

Fields of Joy is een van de meest diverse zomerfestivals van het jaar. Rondom het water van het Hulsbeek is de sfeer uitermate goed en ontspannen. Een uitgebreid muzikaal programma en diverse podia zorgen ervoor dat elk muziekgenre aan bod komt. Maar ook lekker eten en drinken behoort tot de kernwaardes van Field of Joy. Fields of Joy is een tweedaags festival met de mogelijkheid om te overnachten. Kom meer te weten over Fields of Joy 2020 zoals tickets en kaartverkoop, festivaltijden, programma en line-up, bereikbaarheid en hotels.

Fields of Joy 2020

Fields of Joy presenteert zich als het festival waar je je zintuigen kunt laten prikkelen. Dat wordt gedaan met een goede mix van muziek die ten tonele wordt gebracht door DJ’s en bands waaronder diverse grote namen. Er is niet één muziekgenre dat het alleenrecht heeft tijdens het festival; op Fields of Joy hoor je bijvoorbeeld dance, rock, pop, feestmuziek, hiphop en ga zo maar door. Dankzij het festivalterrein, rondom het water van het Hulsbeek, heerst er een echte zomervibe. Ook goed eten en drinken is zeer belangrijk tijdens Fields of Joy en er zijn dan ook vele eettentjes en andere horeca gelegenheden gecreëerd. Tenslotte is er ook ruimte voor kunst. Het muziekfestival Fields of Joy bestaat uit twee dagen, op vrijdagavond is er een pre-party en op zaterdag het festival. De eerstvolgende editie van Fields of Joy staat gepland op zaterdag 6 juli 2019.

Festivaltijden en line-up

Fields of Joy bestaat uit verschillende area's die luisteren naar prachtige namen als de Goudmijn, Hittegolf, Boomhut, Eethoek, Contrast, Beestenboel, Paradijs en de Speelhoek. Iedere area staat voor een andere soort muziek dus als je fan bent van één bepaald genre weet je in ieder geval al snel waar je moet zijn. De complete line-up van Fields of Joy 2019 vind je op de website van het muziekfestival. De festivaltijden zijn van 13.30 – 00.30 uur.

Tickets en kaartverkoop

Kaarten voor Fields of Joy zijn te koop via de website van het festival. Een dagticket voor zaterdag kost € 42,50 per persoon. Voor kinderen tot en met 17 jaar geldt een kortingstarief, zij betalen slechts € 18. Ook vroege boekers ontvangen een korting op de tickets.

Bezoeken Fields of Joy

Fields of Joy vindt plaats op recreatiegebied Hulsbeek in Oldenzaal. Er is een parkeerterrein ingericht voor de bezoekers die met de auto komen. Met behulp van borden word je vanaf de snelweg naar de parking geleid. Het dichtstbijzijnde treinstation is dat van Oldenzaal. Doordat Fields of Joy twee dagen duurt is het mogelijk om te overnachten op het festivalterrein. Je slaapt op een strand bij het water in je tent en kunt ’s morgens dus heerlijk zwemmen als je wilt. Als kamperen niet helemaal je ding is bestaat er natuurlijk ook de mogelijkheid om een hotelkamer te boeken. Een overzicht van de vrije hotelkamers in de omgeving inclusief een vermelding van de prijs per kamer vind je via: