Home » FIFA 18

FIFA 18: release 28 september 2017

7384b66db3684ec0bcd05bbface33874.jpg

De bekendste voetbalgame is FIFA, een creatie van Electronic Arts. De levensechte graphics en prettige gameplay staan al jaren garant voor uren speelplezier. De game heeft een trouwe schare fans die er ieder jaar weer naar uitkijken om de nieuwste versie van de game te kunnen spelen. FIFA 18 wordt ieder jaar eind september uitgebracht wanneer het voetbalseizoen enkele weken is begonnen. Kom alles te weten over FIFA 18 waaronder de releasedatum, op welke platforms de game uitkomt en de verkooppunten van FIFA 18.

-> Bestel hier direct FIFA 17 (alle platforms en consoles mogelijk)

FIFA 18

FIFA 18 is een van de bekendste en best verkochte games wereldwijd en kan gespeeld worden als singleplayer of multiplayer. De uitgever van het voetbalspel is Electronic Arts (EA), terwijl EA Canada de game heeft ontwikkeld. Hiervoor zijn contracten afgesloten met de FIFA, oftewel de wereldvoetbalbond. Omdat de game de naam draagt van FIFA, en de daarbij horende rechten, dragen de clubs, stadions en spelers in de game ook de echte namen. Hiermee onderscheid de game FIFA 18 zich van concurrerende games die moeten werken met gefingeerde namen. De voetbalgame wordt wereldwijd gespeeld op verschillende platformen en consoles. Ieder jaar rond eind september wordt een nieuwe versie van FIFA uitgebracht.

Releasedatum FIFA 18

EA Sports kondigt vaak enige tijd voor de release de datum aan, vaak wordt de datum bekend gemaakt op de gamebeurs E3 in juni. Toch is de releasedatum van FIFA 18 wel te voorspellen aan de hand van de releasedatums van voorgaande jaren:

  • FIFA 14: 26 september 2013 (donderdag)
  • FIFA 15: 25 september 2014 (donderdag)
  • FIFA 16: 24 september 2015 (donderdag)
  • FIFA 17: 29 september 2016 (donderdag)
  • FIFA 18: 28 september 2017 (donderdag) - nog niet bevestigd

Release op donderdag 28 september 2017

Zoals blijkt uit de releasedatum van de voorgaande versies van FIFA vindt de release telkens plaats op een donderdag aan het einde van september. De meest logische releasedatum van FIFA 18 is op de laatste of op een na laatste donderdag van de maand september. De volgende FIFA 18 komt dus waarschijnlijk uit op donderdag 28 september 2017. Deze datum is nog niet bevestigd door FIFA of EA Sports.

-> Bestel hier direct FIFA 17 (alle platforms en consoles mogelijk)

Platforms

FIFA 18 wordt uiteraard weer uitgebracht voor alle relevante platforms. Dat betekent dat FIFA 18 gespeeld zal kunnen worden op PC, Xbox One, PS3, PS4 en Xbox 360. Ook is FIFA 18 mobiel te spelen via IOS en Android.

Verkooppunten

FIFA 18 is te koop bij elektronicawinkels en speelgoedwinkels zoals Mediamarkt, BCC, Intertoys, Bol.com, Bart Smit, enzovoorts. Ook is de game te koop bij EA Sports zelf. Ieder jaar is het ook mogelijk om een pre-order te plaatsen waarbij je leuke aanbiedingen krijgt. De echte fans van FIFA 18 zullen de game direct na de release willen kopen. Om geld te besparen op de game kan je beter even wachten met de aankoop tot bijvoorbeeld na de kerstdagen. De prijs van FIFA 18 daalt na de release steeds verder en vooral na de feestdagen wordt de game een stuk voordeliger.