Kalender » Flying Dutch

Flying Dutch 2017: locaties en tickets

5455ec7a4f9f4addbdff2c5d7df29f6d.jpg

The Flying Dutch is een dancefestival dat plaatsvindt in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Tien wereldberoemde Nederlandse DJ’s draaien op één dag op de drie locaties; ze worden per helikopter overgevlogen. Dankzij de geweldige line-up van The Flying Dutch komen er bezoekers uit binnen- en buitenland naar het dancefestival. Kom alles te weten over The Flying Dutch 2017 waaronder de locaties waar het evenement zich zal afspelen, de openingstijden, de line-up, tickets en kaartverkoop en bereikbaarheid.

Flying Dutch 2017

Tien van de allerbeste Nederlandse DJ’s op één dag op één festival in drie steden? Klinkt onmogelijk, maar dat is het niet. The Flying Dutch combineert namelijk drie festivallocaties (Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven) op dezelfde dag. De DJ’s worden simpelweg per helikopter overgevlogen waardoor The Flying Dutch een van de meest bijzondere dancefestivals ter wereld is. Op het gebied van EDM is er zelfs geen gelijke qua opzet en grootte. Flying Dutch vindt plaats op zaterdag 3 juni 2017.

Locaties en festivaltijden

The Flying Dutch begint om 12.00 uur ’s middags en eindigt om 23.00 uur ’s avonds. De deuren openen om 11.30 uur. Flying Dutch is zoals gezegd één dancefestival, maar dan wel gelijktijdig op drie locaties. Deze locaties zijn:

  • Amsterdam – Olympisch Stadion
  • Rotterdam – Ahoy Buiten
  • Eindhoven – E3 Strand Eersel

Line-up en slotacts

Geen dancefestival kan bogen op een dermate goede line-up als Flying Dutch. Tien van de meest populaire en beste DJ’s uit Nederland zullen hun draaikunsten vertonen aan de tienduizenden bezoekers van The Flying Dutch. In 2017 bestaat de line-up uit de DJ’s Hardwell, Nicky Romero, Dash Berlin, Oliver Heldens, Afrojack, Lucas & Steve, Showtek, Kris Kross Amsterdam, Chuckie, Quintino en Don Diablo. De DJ’s worden dus per helikopter van locatie naar locatie gebracht, waar ze overal telkens circa één uur draaien. De slotacts van Flying Dutch per locatie zijn:

  • Amsterdam: Nicky Romero
  • Rotterdam: Afrojack
  • Eindhoven: Hardwell

Tickets en kaartverkoop

Tickets voor Flying Dutch zijn te koop via de website van het dancefestival. Met een ticket voor Flying Dutch heb je recht op het bezoeken van één van de drie locaties. Tickets kosten € 54,95 per persoon exclusief servicekosten. Om The Flying Dutch te bezoeken moet je minimaal 18 jaar oud zijn.

Bezoeken The Flying Dutch

In Amsterdam en Rotterdam is het openbaar vervoer de perfecte vervoersmethode. Het Olympisch Stadion is nabij het treinstation Amsterdam-Zuid gelegen. Nog dichterbij vind je het metrostation Amstelveenseweg en de bus- en tramhalte Olympisch Stadion. De Ahoy in Rotterdam is dan weer dichtbij metrostation Zuidplein en bushalte Rotterdam Ahoy gelegen. Voor Flying Dutch Eindhoven geldt dat het E3 strand in Eersel ten zuidwesten van Eindhoven is gelegen waardoor een bezoek per auto al snel geschikter is. Het E3 strand beschikt over ruime parkeerterreinen. Naar alle drie de locatie rijden speciale bussen vanaf tientallen vertreklocaties.