Flying Dutch

Last update: 11-02-2020

Er is nog niets bekend over Flying Dutch 2020

The Flying Dutch is een dancefestival dat plaatsvindt in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven (Eersel). Tien wereldberoemde Nederlandse DJ’s draaien op één dag op de drie locaties; ze worden per helikopter overgevlogen. Dankzij de geweldige line-up van The Flying Dutch komen er bezoekers uit binnen- en buitenland naar het dancefestival. Kom alles te weten over The Flying Dutch 2019 waaronder de locaties waar het evenement zich zal afspelen, de openingstijden, de line-up, tickets en kaartverkoop en bereikbaarheid.

Flying Dutch 2019

Tien van de allerbeste Nederlandse DJ’s op één dag op één festival in drie steden? Klinkt onmogelijk, maar dat is het niet. The Flying Dutch combineert namelijk drie festivallocaties (Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven) op dezelfde dag. De DJ’s worden simpelweg per helikopter overgevlogen waardoor The Flying Dutch een van de meest bijzondere dancefestivals ter wereld is. Op het gebied van EDM is er zelfs geen gelijke qua opzet en grootte. Flying Dutch vindt plaats op zaterdag 1 juni 2019.

Locaties en festivaltijden

The Flying Dutch begint om 12.00 uur ’s middags en eindigt om 23.00 uur ’s avonds. De deuren openen om 11.30 uur. Flying Dutch is zoals gezegd één dancefestival, maar dan wel gelijktijdig op drie locaties. Deze locaties zijn:

  • Amsterdam – The Flying Dutch Park (Wethouder van Essenweg)
  • Rotterdam – Ahoy Buiten
  • Eindhoven – E3 Strand Eersel

Line-up en slotacts

Geen dancefestival kan bogen op een dermate goede line-up als Flying Dutch. Tien van de meest populaire en beste DJ’s uit Nederland zullen hun draaikunsten vertonen aan de tienduizenden bezoekers van The Flying Dutch. In 2018 bestond de line-up uit onder andere Afrojack, Armin van Buuren, Jebroer, Lil Kleine, Fedde le Grand, Lucas & Steve, Brennan Haert, Don Diablo, Sunnery James & Ryan Marciano, W&W en Tiësto. De DJ’s worden per helikopter van locatie naar locatie gebracht, waar ze overal telkens circa één uur draaien. De slotacts van Flying Dutch per locatie zijn:

  • Amsterdam: Tiësto
  • Rotterdam: Armin van Buuren
  • Eindhoven: W&W

Tickets en kaartverkoop

Tickets voor Flying Dutch zijn te koop via de website van het dancefestival. Met een ticket voor Flying Dutch heb je recht op het bezoeken van één van de drie locaties. Tickets kosten € 59,95 per persoon inclusief servicekosten. Om The Flying Dutch te bezoeken moet je minimaal 18 jaar oud zijn.

Bezoeken The Flying Dutch

In Rotterdam is het openbaar vervoer de perfecte vervoersmethode. De Ahoy in Rotterdam is dichtbij metrostation Zuidplein en bushalte Rotterdam Ahoy gelegen. Voor Flying Dutch Eindhoven geldt dat het E3 strand in Eersel ten zuidwesten van Eindhoven is gelegen waardoor een bezoek per auto al snel geschikter is. Het E3 strand beschikt over ruime parkeerterreinen. En als je van plan bent naar het Amsterdamse deel van het festival te gaan kan dat met de auto, er is een groot parkeerterrein in de buurt. Ook kan je met de trein naar de halte Amsterdam Sloterwijk, waarna je met de bus in enkele minuten bij het festival terrein bent. Naar alle drie de locatie rijden ook speciale bussen vanaf tientallen vertreklocaties.