Foodfestival Twente

Last update: 12-09-2019

Foodfestival Twente gaat niet door in 2020

 

De plek waar je moet zijn om te genieten van eten en drinken of om inspiratie op te doen op het gebied van gastronomie is het culinaire evenement Foodfestival Twente. Als bezoeker kan je lekker proeven van diverse lekkernijen en ondertussen genieten van een gezellig dagje uit. Foodfestival Twente vindt plaats op het Indiëterrein in Almelo en is gratis toegankelijk. Kom alles te weten over Foodfestival Twente 2019, bijvoorbeeld wat de openingstijden zijn, het adres en de locatie, het programma en de bereikbaarheid.

Foodfestival Twente 2019

Foodfestival Twente staat uiteraard in het teken van eten, drinken, gastronomie, culinaire hoogstandjes en ga zo maar door. Struin als bezoeker langs de foodtrucks en tentjes op de overdekte foodmarkt en proef van allerlei overheerlijke gerechten en delicatessen. Diverse Twentse ambachtelijke gerechten en lekkernijen hebben tevens een prominente plek tijdens Foodfestival Twente. Ook is er een heuse bier- en wijnmarkt. Dit alles wordt omlijst door lekkere muziek wat ervoor zorgt dat Foodfestival Twente een echt dagje uit is en een leuke dagbesteding is voor jong en oud. De volgende editie van Foodfestival Twente vindt plaats op zaterdag 9 en zondag 10 maart 2019.

Gratis entree

Het Foodfestival Twente is gratis toegankelijk voor iedereen, er is dus geen ticketverkoop. Hierdoor behoort het culinaire evenement tot de grootste gratis te bezoeken events van de regio wat betreft eten en drinken. 

Eten en drinken kopen

De toegang tot Foodfestival Twente is gratis, maar voor het eten en drinken moet wel een vergoeding worden betaald. Tijdens het event betaal je met zogenoemde Foodies, wat het officiële betaalmiddel is tijdens het Foodfestival. De Foodies zijn verkrijgbaar bij de kassa op het terrein.

Openingstijden

Het tweedaagse culinaire evenement Foodfestival Twente 2019 heeft de volgende openingstijden:

  • Zaterdag 9 maart: 12.00 – 24.00 uur
  • Zondag 10 maart: 13.00 – 20.00 uur

Bezoeken Foodfestival Twente

Het culinaire event Foodfestival Twente wordt georganiseerd in de Wevershal op het Indiëterrein in Almelo wat gelegen is aan de Laan van Indië (bereken route). In de omgeving zijn parkeerplaatsen. Doordat het Indiëterrein niet ver van het centrum is gelegen is de trein ook een prima vervoersmiddel. Het treinstation van Almelo ligt namelijk op enkele honderden meters afstand. Een optie als je niet meer naar huis wilt reizen na afloop van Foodfestival Twente is het overnachten in een hotel in Almelo: