Kalender » Fortarock

Fortarock 2017: tickets en festivaltijden

BREAKING: geen Fortarock in 2017

Fortarock gaat niet door in 2017. Wel wordt er Fortarock in the City georganiseerd op zaterdag 27 mei 2017. De kaarten voor Fortarock in the City kosten € 25,- per persoon. Het rockevenement vindt plaats in Doornroosje te Nijmegen.

Onderstaand informatie is niet meer relevant nu Fortarock Outdoor niet doorgaat in 2017:

d5159ac52ef7468489f2f5a52b335ac7.jpg

Fortarock is geen festival voor mensen die houden van knuffelrock en andere zoetsappige muziek. Op Fortarock is het tijd voor onvervalste heavy metal en ander ruig gitaarwerk. Het tweedaagse Fortarock weet ieder jaar weer grote acts uit de internationale rock en metalscene te strikken om op te treden. Voor fans van het muziekgenre is Fortarock een van de belangrijkste evenementen van het jaar. Kom meer te weten over Fortarock 2017 zoals programma, line-up en festivaltijden, tickets en kaartverkoop, bereikbaarheid en hotels.

Fortarock 2017

Het Nijmeegse Goffertpark is de gastheer van het metalfest Fortarock. Snoeiharde gitaren, spetterende drumpartijen en zangpartijen die je trommelvliezen doen trillen; dat is Fortarock in een notendop. Elk jaar weer strijken diverse wereldberoemde rockbands neer in Nijmegen om hun kunsten te vertonen op Fortarock. Op het festival zijn ook twee markten waar je terecht kunt voor allerhande kleding, merchandising, sieraden, zonnebrillen, muziekplaten, enzovoorts. De volgende editie van Fortarock vindt mogelijk weer plaats in 2018.

Festivaltijden en line-up

Tot de line-up behoren ieder jaar weer meerdere internationale sterren. Vind de complete line-up eenvoudig op de website van Fortarock. Er zijn in totaal drie podia waar de optredens plaatsvinden. De festivaltijden zijn momenteel onbekend.

Tickets en kaartverkoop

De ticketverkoop voor Fortarock verloopt normaal gesproken via Ticketmaster. Omdat Fortarock in 2017 geen doorgang vindt, is er ook geen ticketverkoop.

Bezoeken Fortarock

Iedereen kent het Goffertpark in Nijmegen wel als een locatie waar al vele grote namen uit de muziekgeschiedenis hebben opgetreden. Ook Fortarock vindt plaats in het Goffertpark. Je wordt met behulp van borden met ‘Parkeren Fortarock’ richting de parkeerterreinen geleid. Het kan wel behoorlijk druk zijn en daarom wordt er geadviseerd zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te reizen. Er is bijvoorbeeld een speciale Metalbus en vanaf het NS Station Nijmegen rijden pendelbussen van en naar het Goffertpark. Fortarock duurt twee dagen maar er is geen festivalcamping. Om toch te overnachten is het een goede optie om in de buurt een hotelkamer te boeken: