Q-Music Foute Party

Last update: 10-12-2019

Het allerleukste feest van het jaar vindt ieder jaar plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. De meest foute muziek, maar eigenlijk wel de allerlekkerste muziek, komt voorbij tijdens de Foute Party van Q-Music. De Foute Party betekent heerlijk dansen en meezingen met tientallen geweldige hits van toen en nu die iedereen kan meezingen. Iedereen mag zich zo gek kleden als hij of zij zelf wil en ga lekker los tijdens de Foute Party. De Foute Party wordt jaarlijks door ruim 35.000 mensen bezocht. Kom meer te weten over Q-Music Foute Party 2020 waaronder informatie over tickets en kaartverkoop, festivaltijden en line-up, bereikbaarheid en hotels.

Foute Party 2020

Waarom heet het eigenlijk de Foute Party? De reden is simpel, tijdens de Foute Party van Q-Music hoor je juist die muziek waarvan je eigenlijk nooit durft te zeggen dat je fan bent. Denk hierbij aan Happy Hardcore, Nederlandstalige pulp of muziek van boybands. Maar stiekem vind iedereen deze muziek heerlijk om te horen en op te feesten. En feesten dat mag tijdens de Foute Party van Q-Music. Laat de artiesten je meevoeren en zorg dat je lekker gek verkleed bent. Als je de Foute Party aan kan, kan je de hele wereld aan. Omdat de Foute Party zo populair is vindt het festival plaats op twee dagen. De volgende editie van de Q-Music Foute Party vindt plaats op vrijdag 26 en zaterdag 27 juni 2020.

Line-up en tijden

Tijdens de Foute Party staan er weer tal van jeugdhelden op het podium. De exacte line-up wordt vaak in de periode voorafgaand aan het festival bekend gemaakt via de website van de Foute Party. De festivaltijden van de Foute Party 2020 zijn als volgt:

  • Vrijdag 26 juni: aanvang 20.00 uur, sluiting 03.00 uur
  • Zaterdag 27 juni: aanvang 20.00 uur, sluiting 03.00 uur

Tickets en kaartverkoop

Om de Foute Party van Q-Music bij te kunnen wonen kan je kaarten kopen via de website van het evenement. De kosten voor een Early bird entreeticket bedragen € 31,51 per persoon, inclusief servicekosten. Een regulier ticket kost € 34,50. De tickets voor de eerste avond zijn vaak al wat eerder uitverkocht. De minimale leeftijd voor het bijwonen van de Foute Party bedraagt 18 jaar.

Bezoeken Q-Music Foute Party

De Foute Party van Q-Music vindt zoals ieder jaar plaats in de Brabanthallen in Den Bosch, wat een grote evenementenlocatie is. Het adres van de Brabanthallen is Diezekade 2 en beschikt over ruime parkeerterreinen (4.000 parkeerplaatsen) waar je tegen betaling kunt parkeren. Wanneer je met de trein naar de Foute Party komt is het mogelijk om vanaf treinstation ’s-Hertogenbosch Centraal de afstand lopend te overbruggen in circa twintig minuten. Na een avond feesten op de Q-Music Foute Party is het ook prettig als je een hotelkamer in de omgeving hebt geboekt zodat je snel neer kunt ploffen op je bed. Vergelijk de prijzen van alle beschikbare hotelkamers in Den Bosch via:

Top 500 van het Foute Uur

De Foute Party is het eindstuk van een hele week foute muziek op Q-Music. In de dagen voorafgaande aan de Foute Party wordt namelijk op de radio de Top 500 van het Foute Uur uitgezonden. Dat betekent dus de 500 meest foute hits ooit gemaakt achter elkaar.