Free Festival

Last update: 10-04-2019

Free Festival is een dance evenement dat plaatsvindt op het Almere Strand. Het dancefeest staat bekend om de hardere stijlen die er worden gedraaid zoals hardcore, hardstyle, rawstyle, enzovoorts. Aan het water mag er lekker gestampt worden dus tijdens dit heerlijke zomerfestival. De line-up mag er weer wezen en niet staat een geweldige dag in de weg. Kom meer te weten over Free Festival 2019 waaronder informatie over tickets en kaartverkoop, bereikbaarheid en overnachtingsmogelijkheden, line-up en festivaltijden.

Free Festival 2019

Free Festival is een dancefeest voor de liefhebbers van het wat hardere danswerk. Geen softe deuntjes tijdens dit zomerfeest aan het water van Almere Strand. Juist harde muziek zoals hardstyle en hardcore zullen uit de speakers klinken en ervoor zorgen dat je niet stil kunt blijven staan. Verdeeld over meerdere podia zullen diverse van de meest bekende DJ's uit deze muziekgenres optreden. De volgende editie van Free Festival vindt plaats op zaterdag 6 juli 2019.

Festivaltijden en line-up

De line-up is momenteel nog niet bekend gemaakt. De festivaltijden van Free Festival 2019 zijn als onderstaand:

  • Aanvang: 12.00 uur
  • Einde: 23.00 uur

Ticketverkoop

Tickets voor Free Festival zijn te koop via de website van het dancefestival. Zoals gewoonlijk zijn de ticketprijzen gunstig, want Free Festival rekent lage entreeprijzen. Een regulier ticket kost namelijk maar € 29,75 per persoon inclusief servicekosten. Vroege kopers betalen het early bird tarief van € 19,75 per ticket. De minimum leeftijd voor het bezoeken van Free Festival is 18 jaar.

Bezoeken Free Festival

Free Festival vindt plaats op Almere Strand, wat gelegen is ten zuidwesten van de stad Almere. Vanwege de ligging nabij de snelweg A6 geraak je eenvoudig op het festivalterrein. Er zullen diverse parkeermogelijkheden worden gecreëerd voor de bezoekers, een parkeerticket kost € 10,40. Het adres waarop genavigeerd kan worden is de Muiderzandweg te Almere. Als je met de trein naar Almere Centraal komt kan je verder reizen met pendelbussen. Voor het gebruik van de pendelbussen is het raadzaam al vooraf tickets te kopen. Ook is er volop keuze wat betreft het boeken van een hotelkamer in Almere: