Gastvrij Rotterdam

Last update: 09-03-2020

Gastvrij Rotterdam is een horecabeurs die qua grootte de tweede van Nederland is. Het is een horecavakbeurs dus dat betekent dat er vooral horecaprofessionals de beurs bezoeken. In totaal wordt Gastvrij Rotterdam bezocht door ruim 10.000 professionals uit de horecawereld. Het is de kans om nieuwe ontwikkelingen te volgen, kennis bij te spijkeren en andere mensen uit de branche te leren kennen. Kom meer te weten over Gastvrij Rotterdam 2020 waaronder informatie over de gratis registratie als bezoeker, openingstijden, programma, bereikbaarheid en hotels.

Gastvrij Rotterdam 2020

Heb je een eigen horecabedrijf of ben je werkzaam in de horecabranche? Dan is Gastvrij Rotterdam een van de beursevenementen die je niet mag missen. Drie dagen lang is er in Ahoy Rotterdam veel te beleven, ontdekken en netwerken met andere horecaprofessionals. Er zijn zelfs meer dan 140 programmaonderdelen en 360 exposanten tijdens Gastvrij Rotterdam. Het programma wordt ieder jaar ook steeds uitgebreider, waardoor Gastvrij Rotterdam zelfs de tweede horecabeurs van Nederland is geworden. Kernwoorden zijn gastronomie, bedrijfsvoering, food- en non-food producten, workshops, masterclasses, proeverijen, demonstraties en wedstrijden. Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 21 tot en met woensdag 23 september 2020.

Programma en doelgroep

De beurs richt zich vooral op het midden- en hoog segment. Gastvrij Rotterdam is vooral geschikt voor chefs en souschefs, sommeliers, baristas, bartenders en eigenaren en managers van bijvoorbeeld brasseries, cafés, lunchrooms, restaurants, snackbars, enzovoorts. Ook inkopers zijn tijdens Gastvrij Rotterdam op de juiste plek. Het programma wordt ieder jaar van tevoren bekend gemaakt. Er zijn diverse paviljoens ingericht met een eigen thema, denk aan paviljoens voor bier, wijn, wedstrijden, koken, demonstraties, netwerken, enzovoorts.

Gratis toegang na registratie

Gastvrij Rotterdam is een horecabeurs voor professionals. Je hebt gratis entree wanneer je een uitnodiging hebt ontvangen. De vakbeurs is wel pas toegankelijk wanneer je minimaal 18 jaar oud bent. Indien er wordt getwijfeld zal er om een legitimatiebewijs worden gevraagd.

Openingstijden

Gastvrij Rotterdam heeft de onderstaande openingstijden in 2020:

  • Maandag 21 september: 9.30 – 17.30 uur
  • Dinsdag 22 september: 10.00 – 17.30 uur
  • Woensdag 23 september: 11.00 – 17.30 uur

Bezoeken Gastvrij Rotterdam

Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam vindt plaats in Ahoy Rotterdam, hiervan is het adres Ahoyweg 10 te Rotterdam. Met het openbaar vervoer kan je reizen naar het gecombineerde bus- en metrostation Zuidplein. Ook met het eigen vervoer is het mogelijk Gastvrij Rotterdam te bezoeken, je kunt namelijk tegen betaling parkeren op het parkeerterrein rondom het complex. Ook zijn er diverse parkeergarages in de omgeving. Na een leerzame en gezellige dag op de beurs is het niet altijd meer even prettig om nog naar huis te moeten rijden. In de omgeving zijn echter verschillende hotels te boeken: